Χανιά:Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου στην έκθεση Reisen Hamburg 2025

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση τουρισμού και εμπειριών Reisen Hamburg 2025, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο Αμβούργο της Γερμανίας και θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου. Η παρουσία του Δήμου πραγματοποιείται μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης, ενισχύοντας τη συνολική προβολή του νησιού στη γερμανική αγορά.

Η Reisen Hamburg αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Γερμανίας, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες του τουρισμού και ταξιδιώτες που αναζητούν νέους προορισμούς και αυθεντικές εμπειρίες. Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου, στοχεύοντας στη διεύρυνση της παρουσίας του στη γερμανική αγορά, προβάλλει τον πλούσιο φυσικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό τουρισμό της περιοχής, αναδεικνύοντας τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες.
Ο Δήμος εκπροσωπείται από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, κ. Στέλιο Καλογρίδη, ο οποίος ηγείται της αποστολής με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων του εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Που ετοιμάζεται το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι της...

H άνοιξη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, η φύση έχει...

Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες ο πόλεμος...

Η Ελλάδα διατηρεί ισχυρή θέση ως ασφαλής προορισμός. Αισιόδοξα είναι...

Που ετοιμάζεται το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι της...

H άνοιξη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, η φύση έχει...

Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες ο πόλεμος...

Η Ελλάδα διατηρεί ισχυρή θέση ως ασφαλής προορισμός. Αισιόδοξα είναι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Που ετοιμάζεται το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι της Κρήτης

H άνοιξη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, η φύση έχει...

ΟΗΕ: Θερμότερο το φετινό καλοκαίρι παγκοσμίως λόγω Ελ Νίνιο

Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO)...

Τσέρνομπιλ: Τα αρχεία του ΕΜΠ επιβεβαιώνουν ότι μολύνθηκαν 1.200 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Ελλάδα από ραδιενέργεια

Καρδίτσα, Νάουσα και Αθήνα στις περιοχές που επηρεάστηκαν περισσότερο...