Χανιά:Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου στην έκθεση Reisen Hamburg 2025

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση τουρισμού και εμπειριών Reisen Hamburg 2025, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο Αμβούργο της Γερμανίας και θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου. Η παρουσία του Δήμου πραγματοποιείται μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης, ενισχύοντας τη συνολική προβολή του νησιού στη γερμανική αγορά.

Η Reisen Hamburg αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Γερμανίας, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες του τουρισμού και ταξιδιώτες που αναζητούν νέους προορισμούς και αυθεντικές εμπειρίες. Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου, στοχεύοντας στη διεύρυνση της παρουσίας του στη γερμανική αγορά, προβάλλει τον πλούσιο φυσικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό τουρισμό της περιοχής, αναδεικνύοντας τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες.
Ο Δήμος εκπροσωπείται από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, κ. Στέλιο Καλογρίδη, ο οποίος ηγείται της αποστολής με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων του εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέες εκλογές Επισκόπων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο –...

Νέοι Βοηθοί Επίσκοποι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ολοκληρώθηκε η...

Αλλάζει ο καιρός: Δύο ψυχρά μέτωπα και...

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Δύο διαδοχικά...

Νέες εκλογές Επισκόπων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο –...

Νέοι Βοηθοί Επίσκοποι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ολοκληρώθηκε η...

Αλλάζει ο καιρός: Δύο ψυχρά μέτωπα και...

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Δύο διαδοχικά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απλοποιούνται οι διαδικασίες για την έκδοση διαβατηρίων

Τέθηκε σε λειτουργία νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής διακίνησης των απαιτούμενων...

Επίδομα μητρότητας: «Κλείδωσε» η πρώτη πληρωμή για το 2026

Ποιες θα το λάβουν, ποιες μένουν εκτός. Αντίστροφα μετρά ο...

Νέο μηνιαίο κρατικό επίδομα ύψους έως 800 ευρώ: Ποιοι θα το λάβουν

Πρόγραμμα μετεγκατάστασης στην ύπαιθρο. Σε λίγες ημέρες θα βγει στον...