Χανιά:Ο Ο.Α.Κ. ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο την συνεργασία του με τους Τ.Ο.Ε.Β. Δυτικού Αποκόρωνα και Φουρνέ

Ημερομηνία:

Δυο συμβάσεις που αφορούν την παροχή νερού, σε αντίστοιχους Τ.Ο.Ε.Β. της Π.Ε. Χανίων, υπέγραψε την Τρίτη 15/04/2025, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Αρχικά, στην έδρα του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά Χανίων, έγινε η υπογραφή της σύμβασης – διάρκειας ενός (1) έτους – με τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Δυτικού Αποκόρωνα, παρουσία του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Τ.Ο.Ε.Β., κ. Ιωάννη Σπανουδάκη.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η υπογραφή της σύμβασης – διάρκειας ενός (1) έτους – με τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Φουρνέ του Δήμου Πλατανιά και τον προέδρου του, κ. Χαράλαμπο Γιαννακάκη.

«Σε μια ακόμη δύσκολη υδρολογική περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, στον Ο.Α.Κ. επισφραγίζουμε την άριστη και διαχρονική συνεργασία μας, με δυο σημαντικούς Τ.Ο.Ε.Β., υπογράφοντας τις ανανεωτικές τους συμβάσεις, για ένα ακόμη έτος.

Η διαχείριση του νερού, είναι μια δύσκολη «εξίσωση» η επιτυχία της οποίας, βασίζεται πάντα στις ειλικρινείς συνεργασίες, αλλά και στο σεβασμό που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι, στην χρήση του υπέρτατου αγαθού», υπογράμμισε σε σχετική δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκατομμύρια ευρώ για το νερό της Κρήτης:...

Τη δέσμευση της Κυβέρνησης να δοθεί οριστική και βιώσιμη...

Από τον Πλατανιά στη Λετονία: Το σχέδιο...

Ο Δήμος Πλατανιά ενισχύει σταθερά την παρουσία του στον...

Εκατομμύρια ευρώ για το νερό της Κρήτης:...

Τη δέσμευση της Κυβέρνησης να δοθεί οριστική και βιώσιμη...

Από τον Πλατανιά στη Λετονία: Το σχέδιο...

Ο Δήμος Πλατανιά ενισχύει σταθερά την παρουσία του στον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανήλικη απείλησε με σουγιά τους συμμαθητές της και συνελήφθη

Μαζί με την ανήλικη συνελήφθη και η μητέρα της. Ακόμη...

Η Greenpeace προειδοποιεί: 40 χρόνια μετά το ατύχημα του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια είναι το ίδιο επικίνδυνη

Η ραδιενεργός μόλυνση επηρέασε εκτεταμένες περιοχές συνολικής έκτασης περίπου...