Χανιά:Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, στο Δήμο Πλατανιά”

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.
Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, υπάλληλοι του Δήμου και των Επιχειρήσεων του, καθώς και δημότες, στήριξαν την παραπάνω δράση.
Σκοπός της δράσης ήταν η διάδοση του μηνύματος “ δώσε και σώσε”
Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κα Μαραγκουδάκη -Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, μεταξύ των άλλων ανέφερε “…. η σημερινή αιμοδοσία σκοπό είχε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας αποφασιστικά και με υπευθυνότητα στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε…”

Ενώ η Πρόερδος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης» Κα Ροδουσάκη Δέσποινα, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κο Ιωάννη Μαλανδράκη και την Αντιδήμαρχο Κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, για την διάθεση του Δημαρχείου, επαίνεσε την ανταπόκριση υπαλλήλων και δημοτών για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, ανέφερε “ …ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες αίματος ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε και ότι είναι πολύ σημαντικό όποιος μπορεί να προσφέρει αίμα στο συνάνθρωπο του…”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώνται τα «Ανοιχτά Σχολειά»...

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και οικογενειών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή...

Χανιά : Έκτακτα μέτρα λόγω...

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κρήτης ανακοινώνεται...

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώνται τα «Ανοιχτά Σχολειά»...

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και οικογενειών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή...

Χανιά : Έκτακτα μέτρα λόγω...

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κρήτης ανακοινώνεται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όλα έτοιμα για το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών – Όλο το πρόγραμμα

Αλέξης Καλοκαιρινός: Από τη Δευτέρα 31/8 μέχρι την Πέμπτη...

Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» αιφνίδια η αγαπητή φιλόλογος Ευαγγελία Καραταράκη

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου για τον αιφνίδιο...

Γερμανίδα κατήγγειλε 55χρονο στη Χερσόνησο Ηρακλείου για βιασμό, αλλά… δεν θυμάται τι έγινε

Η καταγγέλλουσα η οποία παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένη, είπε...