Χανιά:Ομόθυμη καταδίκη της στυγνής δολοφονίας του Προέδρου της Κοινότητας Ορθουνίου Κατσουλάκη Κωνσταντίνου»

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Ιωάννης Μαλανδράκης, με επιστολή του το προηγούμενο διάστημα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ,Κο Δημήτριο Παπαστεργίου Δήμαρχο Τρικκαίων, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Κο Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Κο Ιωάννη Κουράκη,για το επικείμενο δικαστήριο της στυγνής δολοφονίας του Προέδρου της Κοινότητας Ορθουνίου της 12ης Μαϊου 2019.
Η στυγνή δολοφονία του συναδέλφου Προέδρου Κοινότητας Ορθουνίου και μοναδικού εκ νέου υποψήφιου στις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, μόνο ως πράξη άνανδρη και ειδεχθή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Κατσουλάκης Κωνσταντίνος, ήταν ένα πρότυπο αυτοδιοικητικού λειτουργού και ανθρώπου που τύχαινε της καθολικής αποδοχής των συμπολιτών του, αλλά και Προέδρου που τίμησε το θεσμικό του ρόλο.

Η ομόθυμη καταδίκη της δολοφονίας, από το σύνολο των θεσμικών συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα υπεράσπισης του θεσμικού μας ρόλου, αλλά και της ευθύνης από πλευράς του Κεντρικού Κράτους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Παράλληλα είναι και ένας ελάχιστος φόρος τιμής, στον άνθρωπο που τίμησε την Αυτοδιοίκηση και με την θυσία του αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Xανιά : «Με εκδηλώσεις και παρελάσεις τιμήθηκε...

Με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων,...

Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων : Ψήφισμα Διαμαρτυρίας...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ και ΤΟΥ...

Xανιά : «Με εκδηλώσεις και παρελάσεις τιμήθηκε...

Με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων,...

Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων : Ψήφισμα Διαμαρτυρίας...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ και ΤΟΥ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο : Σύλληψη ατόμου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών...

Διπλή επιτυχία του Δήμου Ηρακλείου: Εταίρος σε δύο νέα δίκτυα του ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT IV

Καταστήματα της γειτονιάς γίνονται σημεία πρόσβασης σε υπηρεσίες, πληροφόρησης...

Xανιά : «Με εκδηλώσεις και παρελάσεις τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Πλατανιά»

Με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων,...