Χανιά: Παραμένει ελεύθερος ο καταδικασμένος για ασέλγεια καθηγητής με απόφαση του Εφετείου

Χανιά: Παραμένει ελεύθερος ο καταδικασμένος για ασέλγεια καθηγητής με απόφαση του Εφετείου

Απορρίφτηκε σήμερα Πέμπτη από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων το αίτημα να επιστρέψει στη φυλακή ο 61 χρονών καθηγητής φροντιστηρίου των Χανίων, ο οποίος πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για ασελγείς πράξεις σε μαθητές του.

Το αίτημα να επιστρέψει στη φυλακή ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε υποβληθεί από τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς τον Νοέμβριο του 2022, αποφυλακίστηκε με απόφαση του Εφετείου Κρήτης το οποίο έκανε αποδεκτό το αίτημα για αναστολή της ποινής, λόγω ιδιαίτερα σοβαρού προβλήματος υγείας.

Το αίτημα, να επιστρέψει στη φυλακή όπως και επικουρικά το αίτημα να αυξηθούν οι περιοριστικοί όροι του καταδικασθέντος, απορρίφθηκαν ως απαράδεκτα από το δικαστήριο, αφού όπως τονίστηκε, δεν έχει νομική υπόσταση, ενώ δεν έχει παραβιαστεί ο περιοριστικός όρος της απομάκρυνσης του καταδικασθέντος από τη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά των θυμάτων, το τελευταίο διάστημα, ο 61χρονος κυκλοφορεί σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια Χανίων διασκεδάζοντας και χωρίς να προκύπτει ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.