Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου – cd “Το καμπαρέ των ζώων”, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

«ΤΟ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΩΝ ΖΩΩΝ», ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID – 19

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Χανίων, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο KouKouBook συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου – cd “Το καμπαρέ των ζώων”, την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 7.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Ένα καμπαρέ αλλιώτικο από τ άλλα, με 13 τραγούδια και μία ιστορία, με μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και στίχους του πρωτοεμφανιζόμενου Αριστείδη Μάραντου, μαζί με τις εικόνες του Ντίνου Ξύγκα. Ένα άλμπουμ για όλα τα παιδιά (πάσης ηλικίας) που τους μαθαίνει με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, τηρουμένων των μέτρων προστασίας από την covid 19, όπως αυτά ισχύουν για τη λειτουργία κλειστών χώρων: Λειτουργία για εμβολιασμένους, νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) επισκέπτες και ανεμβολίαστους επισκέπτες που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσκομίσουν τα απαραίτητα ως άνω έγγραφα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.