Χανιά:Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά σε χωριά του Δήμου

Ημερομηνία:

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά», αποτελούμενο από τους Δημήτρη Ανθούση και Αλεξία Κουμάκη, επισκέφθηκε, το Σάββατο 21 Αυγούστου, τα Παλαιά Ρούματα της Δημοτικής Ενότητας Βουκολιών.

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λευτέρης Λουφαρδάκης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μαθιός Κουμάκης και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαιών Ρουμάτων Νεκτάριος Μπομπολάκης.

Οι κάτοικοι με τους οποίους συνομίλησαν τα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» ανέδειξαν μια σειρά από προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα στις γειτονιές του χωριού.
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά είναι η κατάσταση στο Αγροτικό Ιατρείο των Παλαιών Ρουμάτων, με τις εικόνες να «μιλούν» από μόνες τους.

Αδιαφορία και εγκατάλειψη συνθέτουν το «σκηνικό», ειδικά σε μια περίοδο που, εξαιτίας και της πανδημίας, είναι ζωτικό για την ενδοχώρα του τόπου μας να υπάρχουν χώροι αξιοπρεπείς και ικανοί, από άποψη υποδομής, να φιλοξενούν την παρουσία γιατρών για την εξέταση των κατοίκων. Στην περίπτωση των Παλαιών Ρουμάτων, δυστυχώς αυτό δεν ισχύει, γεγονός που προκαλεί απογοήτευση, αλλά και αγανάκτηση.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» στέκεται στο πλευρό των κατοίκων και δεν ζητά, αλλά απαιτεί -καθώς κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των ανθρώπων- από τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει, πλέον, να κωφεύει και να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα τα Παλαιά Ρούματα να διαθέτουν από ’δω και στο εξής ένα αξιοπρεπές και απολύτως λειτουργικό Αγροτικό Ιατρείο.

Παράλληλα, η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» επισημαίνει ότι θα συνεχιστούν οι επισκέψεις, που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης, από κατοίκους των χωριών, για προβλήματα της καθημερινότητας, με στόχο να παραμένει διαρκώς ανοιχτός ένας δίαυλος επικοινωνίας για θέματα που απαιτούν παρεμβάσεις και για ζητήματα που ζητούν λύσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με περισσότερα από 12 κιλά...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά...

Στο νοσκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είχε...

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανιών μετέβη τη Δευτέρα...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με περισσότερα από 12 κιλά...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά...

Στο νοσκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είχε...

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανιών μετέβη τη Δευτέρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Market Pass: Στα σκαριά νέος κύκλος από το φθινόπωρο – Ποιοι εξετάζεται να λάβουν την ενίσχυση

Ο σχεδιασμός προβλέπει μηνιαία στήριξη από περίπου 40 ευρώ...

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έξι τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά – ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον...

Χωροταξικό: Τι αλλάζει με το νέο ειδικό πλαίσιο για τον τουρισμό

Το Χωροταξικό για τον Τουρισμό αποτελεί ένα εθνικό σχέδιο...

Ο ΕΟΤ ενισχύει τη διεθνή προβολή της Κρήτης μέσω του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV

Τηλεοπτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και...