Χανιά: Πουλούσε παράνομα στο διαδίκτυο γατάκια – Συνελήφθη από τις αρχές

Ημερομηνία:

Τις προηγούμενες μέρες υπέπεσε στην αντίληψή του Συλλόγου η προστασία των ζωών, Χανιά μια αγγελία σε διαδικτυακή σελίδα που αφορούσε το παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς και όχι μόνο.

Ο σύλλογος απευθυνθήκαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου που διερεύνησε την καταγγελία και επιβεβαίωσε την παρανομία.

Το άτομο που πουλούσε τα ζώα συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3000 ευρώ για παράνομη πώληση ζώων συντροφιάς.

Ανάμεσα στα ζώα που κατασχέθηκαν ήταν και οι -μόλις 3 μηνών-γατούλες της φωτογραφίας, ράτσας Scottish Straight και Scottish Fold, που αποδόθηκαν στο σύλλογό με εισαγγελική εντολή.

Για τις όμορφες γατούλες αναζητούνται κατάλληλες οικογένειες. Σε ανάρτηση του συλλόγου για τις γατούλες αναφέρεται ότι θα δοθούν αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι με όλα όσα ορίζει ο νόμος περί υιοθεσίας ζώων συντροφιάς και την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.

Θα προτιμηθούν άνθρωποι που έχουν ήδη υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκ ή είναι διατεθειμένοι να το κάνουν τώρα μαζί με τις γατούλες.

 

Δείτε εδώ την ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου «Η προστασία των ζώων Χανιά»

Πηγή:flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Απουσία του Δημάρχου Πλατανιά, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα απουσιάζει από...

1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Χανίων

Η σύγχρονη γλυπτική συναντά τον δημόσιο χώρο - Σήμερα,...

Χανιά:Απουσία του Δημάρχου Πλατανιά, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα απουσιάζει από...

1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Χανίων

Η σύγχρονη γλυπτική συναντά τον δημόσιο χώρο - Σήμερα,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ημέρες Τουρισμού 2026 στη Χερσόνησο

Με στόχο την ανάδειξη της παράδοσης, του πολιτισμού και...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 14:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Σχεδόν μία γυναικοκτονία κάθε μήνα το 2026: Ο εφιάλτης της ενδοοικογενειακής βίας σε αριθμούς

Εκρηκτική αύξηση άνω του 430% στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή...