Χανιά:Πρόγραμμα εορτασμού ημέρα λήξης του Β΄Παγκόσμιου Πολέμου

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ
ΗΜΕΡΑΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Α. ΓΕΝΙΚΑ
1. Από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων – Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. σ’ ολόκληρο το Νομό.
2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων της χώρας καθώς και των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Β. ΕΙΔΙΚΑ

Δευτέρα 9 ΜΑΪΟΥ 2022
11:30 – Ηρώο Πεσόντων

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων. Κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές του Νομού, τα πολιτικά κόμματα, τους εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων καθώς και όποιο εκπρόσωπο Νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την εορτή αυτή

Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου. Τα της παράταξης στους χώρους των Ηρώων η 5η Ταξιαρχία Πεζικού (ΑΔΦΧ). Τα της τάξης στους χώρους των Ηρώων η Αστυνομική Δ/νση Χανίων. Ο Δήμος Χανίων παρακαλείται για την καθαριότητα και εγκατάσταση μεγαφωνικής συσκευής στο χώρο του Ηρώου Χανίων. Το συντονισμό των παραπάνω εκδηλώσεων θα έχει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και συγκεκριμένα ο κ. Σήφης Μαρκάκης, Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, και η κα Ρούλα Οικονομάκη, Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ε. Χανίων. Τα στέφανα με ευθύνη των φορέων να ευρίσκονται μια ώρα τουλάχιστον νωρίτερα στο χώρο του Ηρώου, αφού δηλώσουν έγκαιρα στο γραφείο Τύπου της Π.Ε. Χανίων το όνομα και την ιδιότητα του εκπροσώπου τους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.