Χανιά:Προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών και επιχειρηματιών από επιτήδειους που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι της Π.Ε. Χανίων

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων εφιστά την προσοχή πολιτών και επιχειρηματιών σχετικά με απόπειρες εξαπάτησης από επιτήδειους που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι της Π.Ε. Χανίων.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου επιτήδειοι επικοινώνησαν με πολίτες/επιχειρηματίες των Χανίων υποδυόμενοι υπαλλήλους της Π.Ε. Χανίων, με θέμα κάποια οικονομική συναλλαγή μαζί τους, και τους ζήτησαν να ενεργοποιήσουν σύνδεση με τραπεζικό τους λογαριασμό.

Επειδή σε καμία περίπτωση οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων δεν ζητούν αλλά ούτε αποστέλλουν πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα όπως κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό (μέσω link), εφιστούμε την προσοχή των πολιτών ή επιχειρηματιών να μην δημοσιοποιούν τέτοια δεδομένα-στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες δεν πρέπει να ενεργοποιούν οποιαδήποτε σύνδεση (link) που τους αποστέλλεται ζητώντας προσωπικά δεδομένα όπως τραπεζικά στοιχεία-λογαριασμούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.