Χανιά: Σε μαύρο χάλι η θάλασσα στην Σούγια – Λύματα έκαναν πάλι την εμφάνισή τους

Ημερομηνία:

Λύματα, έκαναν πάλι την εμφάνισή τους στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει και αναγνώστης στο zarpanews.gr, ενώ η παραλία είναι γεμάτη από παραθεριστές, κανένας σε όλο το μήκος της παραλίας δεν μπαίνει στην θάλασσα για να απολαύσει το μπάνιο του (21/6 ώρα 17:25 με θερμοκρασία 33°C).

Οι λουόμενοι, ζητούν από τους αρμόδιους άμεσες ενέργειες, καθώς πρόκειται για μείζον θέμα δημόσιας υγείας, τουριστικής δυσφήμισης των Χανίων καθώς και απαραίτητων αντανακλαστικών της οργανωμένης πολιτείας που έχει καθήκον να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο επισκέπτες, όσο και επιχειρηματίες έχουν κάνει παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Πηγή:zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 17 Αυγούστου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 17 Αυγούστου...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και στο εξωτερικό

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο η φονική πυρκαγιά στη Σαλαμίνα

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις άλλες χώρες...