Χανιά: Με σόου, μουσική και πυροτεχνήματα η φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ημερομηνία:

Και επίσημα τα Χανιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα, με τη φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ενετικό λιμάνι Χανίων που σηματοδοτεί και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς, το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία δίπλα στο Γιαλί Τζαμί, όπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τοποθετήθηκε το δέντρο.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο λιμάνι, για να διασκεδάσουν με το εορταστικό πρόγραμμα και να αφεθούν στη μαγεία των χιλιάδων λαμπιονών που θα φωτίσουν το χριστουγεννιάτικο έλατο όταν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει στο 0.

Μόλις φωτοδοτηθεί το δέντρο, δεκάδες πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον χανιώτικο ουρανό, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Μετά τη φωτοδότηση θα ακολουθήσει η συναυλία με το συγκρότημά της η Κασσιανή Λειψάκη.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τα εορταστικά κάλαντα της Παιδικής Εφηβικής Χορωδίας του δήμου Χανίων και τις εορταστικές μελωδίες της Φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου.

Παράλληλα ο σύλλογος «El aire circus arts» πρόσφερε ένα μαγευτικό σόου στο κοινό με ιπτάμενα ακροβατικά, ενώ πολλές εκπλήξεις και κεράσματα περίμεναν μικρούς και μεγάλους.

flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έναρξη του 14ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας...

Η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και...

Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον Δήμο Χανίων για...

Το 2ο Βραβείο στην υποκατηγορία «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα» της...

Έναρξη του 14ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας...

Η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και...

Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον Δήμο Χανίων για...

Το 2ο Βραβείο στην υποκατηγορία «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα» της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αναπηρικά επιδόματα: Ποιες αλλαγές ανακοινώθηκαν

Τι αλλάζει στα αναπηρικά επίδόματα, που χορηγούνται από τον...

Σπίτι μου ΙΙΙ: Ανοίγει η «βεντάλια» των δικαιούχων

Νέα δεδομένα για την αγορά πρώτης κατοικίας φέρνει το...