Χανιά: Σοβαρό επεισόδιο σε Δημοτικό σχολείο – Γονέας φέρεται να χτύπησε δασκάλα

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα σε Δημοτικό σχολείο των Χανίων προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό διαδραματίστηκε στο 14ο Σχολείο στη Ν.Χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του eparxies.gr ένας πατέρας πήγε το απόγευμα στο σχόλασμα του ολοήμερου να παραλάβει το παιδί του, ωστόσο για τον συγκεκριμένο γονέα σύμφωνα με δικαστική απόφαση βρίσκονται σε ισχύ, εις βάρος του περιοριστικά μέτρα.

Η δασκάλα φέρεται να αρνήθηκε να παραδώσει το παιδί με αποτέλεσμα τότε, ο εκνευρισμένος γονέας να κινηθεί απειλητικά και βίαια εναντίον της. Φέρεται να την χτύπησε και μάλιστα στη συνέχεια η δασκάλα, σύμφωνα με άλλες πηγές, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Αμέσως ενημερώθηκε για το περιστατικό η Αστυνομία η οποία πήγε στο σχολείο και προχώρησε στη σύλληψη του γονιού, ενώ από την πλευρά της δασκάλας κατατέθηκε μήνυση.

Το eparxies.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου κ.Δημήτρη Τερτίπη ο οποίος επιβεβαίωσε το επεισόδιο, χωρίς όμως ίδιος να είναι σε θέση να προσθέσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, διότι σήμερα βρισκόταν εκτός σχολείου για μια προσωπική του υπόθεση.ΠΗΓΗ eparxies.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.