Χανιά:Στην ΟΑΚ μιλάμε …για βιβλία

ΣΤΗΝ ΟΑΚ ΜΙΛΑΜΕ… ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία του βιβλίου, συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Λέσχη Φιλαναγνωσίας με νέες δράσεις και την ανάγνωση νέων βιβλίων. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος «Το Φώς», με θέμα «Έλληνες πεζογράφοι με φόντο την Κρήτη».
Στην πρώτη συνάντηση, θα συζητηθεί το βιβλίο της Γαλλίδας με ελληνικές ρίζες κας Ζοέλ Λοπινό, με τίτλο «Το νετλέτι», με την παρουσία της ίδιας της συγγραφέως.
Η Λέσχη θα είναι ανοικτή για το κοινό και στις μηνιαίες συναντήσεις τα μέλη της θα συζητούν γύρω από ένα βιβλίο, το οποίο θα έχουν διαβάσει, μετά από κοινή συμφωνία με τους υπεύθυνους της Λέσχης, κα Ανδρομάχη Χουρδάκη και κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη.
Η ανθρώπινη επικοινωνία μέσα από τη δημιουργική συζήτηση γύρω από την ανάγνωση ενός βιβλίου αποτελεί πάντα ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρομάχη Χουρδάκη, Εκπαιδευτικό-Φιλόλογο (τηλ. 6989919129) και τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ. 28240 22500 – library@oac.gr).

Τα σχόλια είναι κλειστά.