Χανιά:Στο Φαράγγι Αγίας Ειρήνης – Σούγια – Αρχαία Λισσός ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Φαράγγι Αγίας Ειρήνης – Σούγια – Αρχαία Λισσός

Νοτιοδυτική Κρήτη στοχεύουμε στην επόμενη εξόρμηση μας και με ένα οδοιπορικό-πεζοπορικό ταξίδι επισκεπτόμαστε και γνωρίζουμε, τα πανέμορφα, καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά της φημισμένης παραλίας στη Σούγια Χανίων, και την τριγύρω περιοχή.

Πολλές οι ομορφιές της περιοχής, πολλές και οι επιλογές που θα δώσουμε στα μέλη μας ώστε να γνωρίσουν, να μάθουν και να ευχαριστηθούν και σε αυτή την εξόρμηση μαζί μας.

Επιλογή λοιπόν για ξεκούραση και γνωριμία με τη φημισμένη παραλία και χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση.

Επιλογή επόμενη για σύντομη πορεία μέχρι την αρχαία Λισσό (το επίνειο της αρχαίας Ελύρου). Τοποθεσία στην οποία βρισκόταν το Ασκληπιείο, σημαντικό θεραπευτικό κέντρο της εποχής του, και ενεργειακό σημείο. Στην περιοχή βρέθηκαν δεκάδες αγάλματα, όπως του Ασκληπιού, της θεάς Υγείας και του Πλούτωνα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τα χρωματιστά ψηφιδωτά του Θεραπευτηρίου που αναπαριστούν γεωμετρικά σχήματα και παραστάσεις ζώων.

(κάτι για yoga Πήρε το αυτί μας 🙂

Πορεία μέσω μονοπατιού, τμήματος του Ε4

Ώρες πορείας 2:30 ΒΔ 1

Επιλογή τέλος για το ιδιαίτερα γνωστό και όμορφο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης.

Τι κι αν είναι το μισό περίπου από το φαράγγι της Σαμαριάς, σε ομορφιά είναι ισάξιο. Δίπλα ακριβώς από πασίγνωστο φαράγγι – εθνικός δρυμός – σε περιμένει για να το γνωρίσεις. Πανύψηλα, πυκνά δέντρα με σχηματισμούς που σε κάνουν να θαυμάζεις και να απορείς για το τι μπορεί η φύση.

Εκδρομή που απευθύνεται κυρίως σε φωτογράφους και λάτρεις του ωραίου και μετά σε… φυσιολάτρες, θα καλύψει της πεζοπορικές ανάγκες των πιο ανήσυχων φίλων μας. !!

Ώρες πορείας 04:30 ΒΔ 1

Μένει μόνο η δική σας συμμετοχή.

Ελάτε μαζί μας. Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε και πάλι καλά !!

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00, Ημέρα Κυριακή 23/07/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν -2- ημεδαποί (άντρας και...

Λουκουμάδες Χανίων Θ. Κτιστάκη: Μία κατηγορία από...

Η ιστορία και η τεχνική πίσω από τους χειροποίητους...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν -2- ημεδαποί (άντρας και...

Λουκουμάδες Χανίων Θ. Κτιστάκη: Μία κατηγορία από...

Η ιστορία και η τεχνική πίσω από τους χειροποίητους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ – Τι ακριβώς περιλαμβάνουν

Ένα πρόγραμμα 29 παρεμβάσεων για το στεγαστικό ζήτημα, ολοκληρώνει...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν -2- ημεδαποί (άντρας και...

Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη παραχώρησης του...