Χανιά:Στο Ξαμουδοχώρι ο Δημήτρης Ανθούσης

Ημερομηνία:

Στο Ξαμουδοχώρι ο Δημήτρης Ανθούσης: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες – ομιλίες του υποψήφιου δημάρχου Πλατανιά Δημήτρη Ανθούση.
Χθες ο κ. Ανθούσης βρέθηκε στη Δημοτική Ενότητα Πλατανιά και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Ξαμουδοχωρίου, όπου, παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής, ανέπτυξε τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική επιλογή των δημοτών του Δήμου Πλατανιά στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους και καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και των σοβαρών καθυστερήσεων στην υλοποίηση βασικών υποδομών της περιοχής, ζητήματα που τίθενται σε πρώτη προτεραιότητα.
Από τη μεριά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «στη “Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά” συμπορεύονται άνθρωποι από διαφορετικά μετερίζια και αφετηρίες με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «τέσσερα χρόνια μετά, είμαστε πιο πολλοί, πιο δυνατοί, πιο έμπειροι. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δώστε μας τη δύναμη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Με τους Freaktones και το καθιερωμένο Chania...

Με μια μεγάλη συναυλία, εντυπωσιακά σόου φωτισμών πάνω στο...

Ανδρέας Κουκλινός : Ερωτήσεις Συνεδρίαση Λογοδοσίας...

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου κ. Γεώργιο...

Χανιά:Με τους Freaktones και το καθιερωμένο Chania...

Με μια μεγάλη συναυλία, εντυπωσιακά σόου φωτισμών πάνω στο...

Ανδρέας Κουκλινός : Ερωτήσεις Συνεδρίαση Λογοδοσίας...

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου κ. Γεώργιο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φοιτητικές Εστίες: Ποιες αναβαθμίζονται – 4,1 εκατ. ευρώ για νέο εξοπλισμό

Οι φοιτητικές εστίες ανανεώνονται και η ζωή γίνεται πιο...

Ηράκλειο:Συγκίνηση στην επετειακή συναυλία για τα 10 χρόνια της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Ηρακλείου

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Είναι ένα εξαιρετικά καρποφόρο και επιτυχημένο εγχείρημα...