Χανιά:Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή στο νέο Κεντρικό Λιμενάρχη

Τα θερμά του συγχαρητήρια με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, στο νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Χανίων Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Νεκτάριο Γιαννουλάκη, ευχόμενος παράλληλα κάθε επιτυχία στο έργο του.
Παράλληλα ο κ. Καλογερής ευχαριστεί τον απερχόμενο Λιμενάρχη Πλοίαρχο ΛΣ Κ. Εμμανουήλ Βαλυράκη για την αρμονική συνεργασία που είχαν όλο το διάστημα και του εύχεται υγεία και κάθε καλό στο νέο κεφάλαιο της ζωής του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συγχαίρει επίσης τον Πλωτάρχη ΛΣ κ.Ευάγγελο Κοκολογιαννάκη, που αναλαμβάνει τη θέση του Υπολιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, καθώς και τον Υποπλοίαρχο ΛΣ κ. Γιάννη Κυρίτση που αναλαμβάνει τη διοίκηση του Λιμενικού Σταθμού Χανίων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι όλοι οι νεοπροαχθέντες οι οποίοι έχουν διακριθεί για την επάρκεια και τις ικανότητες τους από την μέχρι τώρα θητεία τους στο Λιμενικό Σώμα στα Χανιά, θα ανταποκριθούν στο ακέραιο στα νέα αυξημένα καθήκοντά τους, και η άψογη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα έχει συνέχεια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.