Χανιά:Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη προς τον Ταξίαρχο Γ. Μαστραντωνάκη, τον Ταξίαρχο Π. Χηνόπουλο και τον Υποστράτηγο κ. Γ. Μαρκουλάκη για την προαγωγή τους

Τα θερμά του συγχαρητήρια απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, στον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Γιώργο Μαστραντωνάκη, για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου, όπως και στον Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ. Παρασκευά Χηνόπουλο, ο οποίος προήχθη επίσης στο βαθμό του Ταξίαρχου, οι οποίοι και παραμένουν στη θέση που κατείχαν έως σήμερα, επιτελώντας τα καθήκοντά τους με μεγάλη επιτυχία κατά γενική αναγνώριση.
Με την βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο κ. Καλογερής εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη στα απαιτητικά τους καθήκοντα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συγχαίρει επίσης τον κ. Γιώργο Μαρκουλάκη για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστράτηγου στις πρόσφατες κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, και για την τοποθέτησή του στη θέση του Προϊσταμένου Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, όντας βέβαιος ότι θα επιτύχει στα νέα αυξημένα καθήκοντά του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.