Χανιά:Συγκινητική στήριξη φορέων σε οικογένεια με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα – Ευχαριστίες Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Ως πρότυπο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, χαρακτηρίζονται οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προχώρησαν πρόσφατα συγκεκριμένοι φορείς των Χανίων, για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης των μελών μιας οικογένειας που βρίσκεται σε ανάγκη.
Ειδικότερα, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας και το Σωματείο Αρωγής Αναξιοπαθούντων “ΠΑΓΚΟΙΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ”, προσέφεραν στήριξη σε οικογένεια, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά θέματα.
Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει: “Με την κίνηση τους αυτή συνέβαλαν στο έργο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, που είναι αρμόδιο για την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των κατοίκων του Δήμου Χανίων. Οι άμεσες ενέργειες, που έγιναν από τους συγκεκριμένους φορείς για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης οικογένειας, που βρισκόταν σε ανάγκη, χρήζουν συγχαρητηρίων, αποτελώντας πρότυπο συμπεριφοράς για όλους μας”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Πράσινο φως» για το δημοτικό ελικοδρόμιο στη...

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αν θα υπάρξει ανάδοχος...

Η SKY express μετέφερε το Άγιο Φως...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης...

«Πράσινο φως» για το δημοτικό ελικοδρόμιο στη...

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αν θα υπάρξει ανάδοχος...

Η SKY express μετέφερε το Άγιο Φως...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

Ανοιχτή μέχρι τις 8 Μαΐου η πλατφόρμα για υποβολή...

Ρέθυμνο: Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο στη διασταύρωση – καρμανιόλα της Καρέ

Για την κατάσταση της υγείας τους μίλησε στο Cretalive...

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά το 1919, από έναν Κρητικό Αρχιμανδρίτη

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...