Χανιά: Σύλληψη για παράνομη οπλοφορία

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες (22.01.2019) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (22.01.2019) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι με το γεμιστήρα του, 50 φυσίγγια και θήκη πιστολιού.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:«Η Εμμανουέλα δίνει και πάλι ζωή 3,5...

Ένας απινιδωτής στη μνήμη της 21χρονης Πριν 3,5 χρόνια, τον...

Δήμος Χανίων:Μη διαθεσιμότητα ΠΣ Μητρώου Πολιτών από...

Η Διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Χανίων ενημερώνει τους πολίτες...

Χανιά:«Η Εμμανουέλα δίνει και πάλι ζωή 3,5...

Ένας απινιδωτής στη μνήμη της 21χρονης Πριν 3,5 χρόνια, τον...

Δήμος Χανίων:Μη διαθεσιμότητα ΠΣ Μητρώου Πολιτών από...

Η Διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Χανίων ενημερώνει τους πολίτες...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προσφορά φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου στον Παγκρήτιο Σύλλογο Ουκρανών «ΛΕΛΕΚΙ»

Δωρεάν φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό παρέδωσε το Κοινωνικό Φαρμακείο...

Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στο Ιράν: Εκρήξεις στην Τεχεράνη – Ήχησαν σειρήνες

Επιχείρηση κατά του Ιράν βρίσκεται σε εξέλιξη - Πλήγματα...

Τουρισμός: Πώς το ρεκόρ του 2025 καθόρισε την οικονομία

Οι εισπράξεις που έφερε ο τουρισμός το 2025 ενίσχυσαν...