Χανιά:Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Ημερομηνία:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και τα Τομεακά Συμβούλια Χανίων και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ καλούν τον Χανιώτικο λαό και την νεολαία να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στον λαό της Θεσσαλίας που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων που κυβέρνησαν, των δημοτικών και περιφερειακών αρχών που τους στηρίζουν. Ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η πολιτική που ακολουθούν βάζει το κέρδος πάνω από την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ στο στέκι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Συγκεκριμένα, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι, εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμοί, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.ά.), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη, είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντιλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), φακοί.

Οι πύλες ανοίγουν στις 7:30 μ.μ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη το «ιπτάμενο φρούριο» των ΗΠΑ:...

Στη βάση της Σούδας προσγειώθηκε ένα Boeing E-4B «Nightwatch»...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ...

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της...

Στην Κρήτη το «ιπτάμενο φρούριο» των ΗΠΑ:...

Στη βάση της Σούδας προσγειώθηκε ένα Boeing E-4B «Nightwatch»...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ...

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η σιωπηλή επίδραση του περιβάλλοντος στα γονίδιά μας

Οι καθημερινές μας συνήθειες και οι περιβαλλοντικές εκθέσεις φαίνεται...

450 Tour Operators από περισσότερες από 30 χώρες της Ασίας και της Αφρικής γνώρισαν την Κρήτη

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις νέες κατοικίες σε στρατόπεδα και δημόσια ακίνητα

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...

Υπόθεση “ροζ κοκαϊνης”: Στη φυλακή και οι δύο συλληφθέντες

Αστυνομικοί της Δίωξης είχαν ακινητοποιήσει με κινηματογραφικό τρόπο επί...