Χανιά:Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και τα Τομεακά Συμβούλια Χανίων και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ καλούν τον Χανιώτικο λαό και την νεολαία να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στον λαό της Θεσσαλίας που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων που κυβέρνησαν, των δημοτικών και περιφερειακών αρχών που τους στηρίζουν. Ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η πολιτική που ακολουθούν βάζει το κέρδος πάνω από την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ στο στέκι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Συγκεκριμένα, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι, εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμοί, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.ά.), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη, είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντιλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), φακοί.

Οι πύλες ανοίγουν στις 7:30 μ.μ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.