Χανιά:Συλλυπητήριο Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Ημερομηνία:

«Κωσταντίνος Μίχαλος: ο ασυμβίβαστος ηγέτης των Ελλήνων επιχειρηματιών έφυγε άξια στο τιμόνι της επιχείρησής του»
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, ένας ξεχωριστός άνθρωπος κι ένας αγαπητός φίλος έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα. Είναι στιγμές που πραγματικά λυγίζει κανείς από τη συγκίνηση των δραματικών στιγμών που καλούμαστε να αναμετρηθούμε.
Την ώρα που η μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια του τόπου μας τον χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ, ο Θεός τον πήρε κοντά του γιατί Εκείνος ξέρει καλύτερα. Αγωνιστής και ασυμβίβαστος πατριώτης που τιμούσε σε κάθε ευκαιρία την πατρίδα και την οικογένεια του.
Συνεπής φίλος των Χανίων με διαρκή επιθυμία να συνδράμει τον τόπο μας σε κάθε ευκαιρία. Τελευταία συνεισφορά του, η πρόσφατη συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Χανίων της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για πρώτη φορά στα Χανιά.
Έφυγε όρθιος στην πρώτη γραμμή της μάχης, χωρίς να εγκαταλείψει το «τιμόνι» της επιχείρησής του, ούτε την ώρα που η απειλή του θανάτου παραμόνευε εκεί. Άξιος ηγέτης, δυσαναπλήρωτο το κενό! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στη μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια της Αθήνας.
Μας εμπνέει!
Ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία...

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έρχονται να το περάσουν...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία...

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έρχονται να το περάσουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Ρέθυμνο

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Καιρός: Τελευταία μέρα… του χειμώνα η Κυριακή στην Κρήτη και μετά 30άρια

Παραμένει το χειμωνιάτικο σκηνικό με κρύο και βροχές, αλλά...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ. ευρώ για το νέο θέρετρο στη Κίσσαμο

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Η Ευρώπη το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής

Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος...