Χανιά:Συμμετοχή της ΔΕΔΙΣΑ με εκθεσιακό περίπτερο στην 6η Διεθνή Έκθεση «Verde.Tec»

Ημερομηνία:

Στην εξειδικευμένη έκθεση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις στην Ελλάδα, την 6η Διεθνή Έκθεση VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, συμμετείχε η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Στην Έκθεση βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)], Νίκος Ηλιάκης, καθώς και ο Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ), Δρ. Παναγιώτης Χαζιράκης.
Συγκεκριμένα, στο Εκθεσιακό Περίπτερο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ), το οποίο επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μανώλης Γραφάκος, παρουσιάστηκε το σημαντικό έργο της Επιχείρησης στον τομέα της ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Απορριμμάτων και της διασύνδεσης και προώθησης της περιβαλλοντικής ευαισθησίας στον Νομό Χανίων.
Έμφαση δόθηκε επίσης στην παρουσίαση και προώθηση των παραγόμενων εδαφοβελτιωτικών και φυτοχωμάτων που παράγονται, συσκευάζονται και διατίθενται από το Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) Χανίων, με τις ονομασίες «ΚΗΠΟΥΡΟΣ», «ΚΗΠΟΤΕΧΝΗΣ», «ANTHEASOIL».
Στην έκθεση δίνεται η ευκαιρία σε φορείς, επιχειρήσεις, τοπική αυτοδιοίκηση και Πολιτεία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, σχετικά με δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, της διαχείρισης των απορριμμάτων και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

“Ολοκληρώθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις για την 85η...

Με ιδιαίτερη επισημότητα και συγκίνηση κορυφώθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις...

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για τον Κώδικα...

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προκειμένου...

“Ολοκληρώθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις για την 85η...

Με ιδιαίτερη επισημότητα και συγκίνηση κορυφώθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις...

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για τον Κώδικα...

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προκειμένου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ExxonMobil: Τι παίζει με τα θαλάσσια blocks της Κρήτης

Κόντρα Παπασταύρου - ΠΑΣΟΚ για την παραχώρηση της ExxonMobil...

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος Τσίπρα

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό παράδεισο

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση για την αποφυλάκισή του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Η υπόθεση θα εισαχθεί πλέον στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο...