Χανιά:Συνάντηση Αλ. Μαρκογιαννάκη με τον Υπ. Υγείας Αδ. Γεωργιάδη

Ημερομηνία:

Συνάντηση Αλ. Μαρκογιαννάκη με τον Υπ. Υγείας Αδ. Γεωργιάδη για την ενίσχυση της παιδοχειρουργικής κλινικής και τη λειτουργία απογευματινών χειρουργείων

Με τον Υπουργό Υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδη συναντήθηκε σήμερα ο Βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για θέματα του Νοσοκομείου Χανίων. Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που είχαν ο κ. Μαρκογιαννάκης έθεσε στον κ. Υπουργό ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της λειτουργίας του Νοσοκομείου κυρίως σε θέματα προσωπικού.
Ειδικότερα, ο βουλευτής Χανίων επισήμανε την άμεση ανάγκη ενίσχυσης τόσο της παιδοχειρουργικής όσο και της ψυχιατρικής κλινικής, οι οποίες το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν τη λειτουργία τους. Κατά τον κ. Μαρκογιαννάκη ένα ακόμη τμήμα του νοσοκομείου που χρειάζεται ενίσχυση είναι το ΤΕΠ, το οποίο σηκώνει μεγάλο βάρος για την εξυπηρέτηση των ασθενών. Κατά τη συζήτηση ο βουλευτής Χανίων έθεσε επιπλέον το ζήτημα των ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ πρότεινε να εξεταστεί η δυνατότητα λειτουργίας απογευματινών χειρουργείων ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα οι ανάγκες των ασθενών.
Ο κ. Γεωργιάδης από την πλευρά τόνισε ότι είναι κυβερνητική προτεραιότητα η συνολικά η ενίσχυση του ΕΣΥ με προσωπικό, επισημαίνοντας ότι προχωράνε οι σχετικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ ενώ δεσμεύθηκε να εξετάσει τα συγκεκριμένα ζητήματα που του έθεσε ο κ. Μαρκογιαννάκης για το Νοσοκομείο Χανίων. Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία της παιδοχειρουργικής κλινικής, ο κ. Υπουργός τόνισε ότι εξετάζεται άμεση λύση για τη στελέχωσή της. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία απογευματινών χειρουργείων, ο κ. Γεωργιάδης συμφώνησε με την πρόταση και δεσμεύθηκε για την κατάθεση σχετικής συνολικής ρύθμισης στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Παρουσίαση παραμυθιού της Αρτέμιδος Πλανάκη

Παρουσίαση παραμυθιού της Αρτέμιδος Πλανάκη με τίτλο «Η Aρετούλα στη...

Δήμος Χανίων:Πλήθος εκπαιδευτικών δράσεων στα σχολεία ...

Η πρωτοβουλία «Move it Now – Ας Κινηθούμε Τώρα»...

Χανιά:Παρουσίαση παραμυθιού της Αρτέμιδος Πλανάκη

Παρουσίαση παραμυθιού της Αρτέμιδος Πλανάκη με τίτλο «Η Aρετούλα στη...

Δήμος Χανίων:Πλήθος εκπαιδευτικών δράσεων στα σχολεία ...

Η πρωτοβουλία «Move it Now – Ας Κινηθούμε Τώρα»...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με μηνιγγίτιδα 25χρονη ειδικευόμενη γιατρός

Η γιατρός που κάνει την ειδικότητά της στην παθολογία...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου 2026

Η Αντιδήμαρχος Γιάννα Καλονάκη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

No Face στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026, στις 21:00,...

Λασίθι:Κλειστή η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Νικολάου έως 23 Ιανουαρίου 2026

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι η Οικονομική υπηρεσία...