Χανιά:Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Δήμαρχο Πλατανιά και Κισάμου για τον Ταυρωνίτη Ποταμό

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας είχε χθες, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, με τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη και τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γιώργο Μυλωνάκη, παρουσία και Τεχνικών Συμβούλων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με την προετοιμασία διεξαγωγής Διεθνούς Διαγωνισμού ΣΔΙΤ για το έργο με τίτλο «Έργα Αξιοποίησης του Υδατικού Δυναμικού του Ταυρωνίτη Ποταμού Π.Ε. Χανίων Κρήτης».

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΒΑ κ. Ευτύχης Μαυρογένης, ο Αντιδήμαρχος Υδροάρδευσης του Δήμου Κισάμου κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, η Διευθύντρια Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Ε. Χανίων κα Μαρία Μυλωνάκη και ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο στον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του έργου των Φραγμάτων του ποταμού Ταυρωνίτη και των συνοδών έργων μεταφοράς νερού, όσο και στην αξιοποίησή τους για την κάλυψη υδρευτικών και αρδευτικών αναγκών των Δήμων Πλατανιά και Κισάμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομοφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 396...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...

Ομοφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 396...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο Ρέθυμνο για δύο ημέρες ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Διπλή ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη

Διήμερη παρουσία στο Ρέθυμνο αναμένεται να έχει ο Πρόεδρος...

Εκατοντάδες εκταφές θυμάτων του Covid – Έξι χρόνια μετά, οι σοροί δεν έχουν αποσυντεθεί

Η χρήση νάιλον καλυμμάτων στις σορούς και στα φέρετρα...