Χανιά:Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Δήμαρχο Πλατανιά και Κισάμου για τον Ταυρωνίτη Ποταμό

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας είχε χθες, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, με τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη και τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γιώργο Μυλωνάκη, παρουσία και Τεχνικών Συμβούλων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με την προετοιμασία διεξαγωγής Διεθνούς Διαγωνισμού ΣΔΙΤ για το έργο με τίτλο «Έργα Αξιοποίησης του Υδατικού Δυναμικού του Ταυρωνίτη Ποταμού Π.Ε. Χανίων Κρήτης».

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΒΑ κ. Ευτύχης Μαυρογένης, ο Αντιδήμαρχος Υδροάρδευσης του Δήμου Κισάμου κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, η Διευθύντρια Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Ε. Χανίων κα Μαρία Μυλωνάκη και ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο στον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του έργου των Φραγμάτων του ποταμού Ταυρωνίτη και των συνοδών έργων μεταφοράς νερού, όσο και στην αξιοποίησή τους για την κάλυψη υδρευτικών και αρδευτικών αναγκών των Δήμων Πλατανιά και Κισάμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ...

Ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου μέσα από...

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Χανιά : Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ...

Ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου μέσα από...

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το αβοκάντο ριζώνει στην Κρήτη: Πάνω από 15.000 στρέμματα καλλιεργειών στο νησί

Μια καλλιέργεια που πριν από μερικές δεκαετίες έμοιαζε σχεδόν...