Χανιά:Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ Καλογερή με ΕΚΑΒ

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022, ο κ. Γιαννακουδάκης Νικόλαος Δ/ντης ΕΚΑΒ Κρήτης, συνοδευόμενος από τον κ. Βαρβαντάκη Στέλιο, Υπεύθυνο τομέα ΕΚΑΒ Χανίων, την κ. Μπαλή Ρένα, υπεύθυνη γραφείου κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης και τον κ. Ορφανό Δημήτριο, πλήρωμα ασθενοφόρου.

Κατά τη συνάντηση οι παριστάμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για τη στήριξή του με την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας έξι (6) διασωστών που ήρθαν από την Αθήνα για να συνδράμουν, επιπλέον του υπάρχοντος προσωπικού, το έργο του ΕΚΑΒ Χανίων κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, το οποίο λόγω τουρισμού είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ Κρήτης όσον αφορά κυρίως στην υποστελέχωση με την έλλειψη του αναγκαίου προσωπικού, προβλήματα που μεγιστοποιούνται κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, καθώς και την ανάγκη εκσυγχρονισμού εξοπλισμού και οχημάτων .
Ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και τους υποσχέθηκε κάθε στήριξη στο λειτούργημά τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.