Χανιά:Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή με εμπόρους

Ημερομηνία:

Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνη Παπαδεράκη, του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τοπολιανάκη, και της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών του Νομού Χανίων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παυλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Τονίστηκαν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και κυρίως οι τρόποι χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Κρήτης. Συζητήθηκαν τυχόν αλλαγές στα κριτήρια χρηματοδότησης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ που θα πρέπει να υιοθετηθούν ώστε να είναι δυνατότερη και για περισσότερους δικαιούχους, σε περίπτωση ενεργοποίησης συμπληρωματικού προγράμματος.

Οι κύριοι Καλογερής και Παπαδεράκης ανέφεραν ότι έχει συζητηθεί ήδη το θέμα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τους διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθούν προσπάθειες εύρεσης και διάθεσης πρόσθετων πόρων προκειμένου να στηριχθούν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν ενισχήθηκαν για διάφορους λόγους από τα μέχρι τώρα προγράμματα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεταναστευτικό: Καζάνια που βράζουν Κρήτη και Γαύδος

Το νέο ναυάγιο νότια της Γαύδου φουντώνει ξανά τις...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 17...

Μεταναστευτικό: Καζάνια που βράζουν Κρήτη και Γαύδος

Το νέο ναυάγιο νότια της Γαύδου φουντώνει ξανά τις...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 17...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31 οι νέοι στην Ελλάδα

Η δεύτερη υψηλότερη ηλικία στην ΕΕ, σύμφωνα με τη...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...