Χανιά:Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή με εμπόρους

Ημερομηνία:

Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνη Παπαδεράκη, του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τοπολιανάκη, και της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών του Νομού Χανίων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παυλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Τονίστηκαν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και κυρίως οι τρόποι χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Κρήτης. Συζητήθηκαν τυχόν αλλαγές στα κριτήρια χρηματοδότησης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ που θα πρέπει να υιοθετηθούν ώστε να είναι δυνατότερη και για περισσότερους δικαιούχους, σε περίπτωση ενεργοποίησης συμπληρωματικού προγράμματος.

Οι κύριοι Καλογερής και Παπαδεράκης ανέφεραν ότι έχει συζητηθεί ήδη το θέμα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τους διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθούν προσπάθειες εύρεσης και διάθεσης πρόσθετων πόρων προκειμένου να στηριχθούν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν ενισχήθηκαν για διάφορους λόγους από τα μέχρι τώρα προγράμματα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ελαφονήσι και Μπάλος στην κορυφή του...

Να συνοδευτεί η διεθνής αναγνώριση του Ελαφονησίου από μέτρα...

Στη Σούδα μεταφέρονται οι Patriot από την...

Η μεταφορά της συστοιχίας αντι-αεροπορικών πυραύλων Patriot, από την...

Κρήτη: Ελαφονήσι και Μπάλος στην κορυφή του...

Να συνοδευτεί η διεθνής αναγνώριση του Ελαφονησίου από μέτρα...

Στη Σούδα μεταφέρονται οι Patriot από την...

Η μεταφορά της συστοιχίας αντι-αεροπορικών πυραύλων Patriot, από την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Πρωταθλήτρια» στις αναζητήσεις των Ελλήνων η Κρήτη όλο το καλοκαίρι – Κυριαρχεί το αεροπλάνο

Οι Έλληνες προγραμματίζουν πλέον τις καλοκαιρινές τους διακοπές νωρίτερα...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 25 Αυγούστου – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 25 Αυγούστου...

Ηράκλειο: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης στο kite surf – Ο άνεμος την πέταξε σε τοίχο και ταράτσα!

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μία 38χρονη...