Χανιά:Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη ο Εκτελεστικός Γραμματέας και Επικεφαλής του Ινστιτούτου «Πολιτιστικών Διαδρομών»

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, ο Εκτελεστικός Γραμματέας και Επικεφαλής του Ινστιτούτου «Πολιτιστικών Διαδρομών» του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Stefano Dominioni συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης κ. Βασίλη Σταθάκη.

Κύριος στόχος των «Πολιτιστικών Διαδρομών» είναι η προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού των περιοχών στις οποίες αφορούν, και ταυτόχρονα η ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος των φίλων της ιστορίας και του πολιτισμού, της γαστρονομίας και του καφέ ανά τον κόσμο.

Εν όψει του 11ου Διεθνές Forum «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα όσον αφορά στην προετοιμασία του Forum, η περαιτέρω ανάπτυξη της Πολιτιστικής Διαδρομής Ιστορικών Καφέ, η δυνατότητα ένταξης και άλλων Πολιτιστικών Διαδρομών (όπως του κρασιού ή της σοκολάτας) που θα περάσουν από την Κρήτη και τα Χανιά, και η ίδρυση Γραφείου Πολιτιστικών Διαδρομών το οποία θα έχει έδρα τα Χανιά και θα αποτελεί το επίσημο παράρτημα των Πολιτιστικών Διαδρομών στην Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες...

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

Δήμος Πλατανιά: Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων...

“ Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς ”...

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες...

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

Δήμος Πλατανιά: Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων...

“ Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς ”...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες στο νερό και νεκρά χελωνάκια στην παραλία

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

H καρδιά του πολιτισμού “χτυπά” στο Αμάρι – Ξεκινά το 10ο φεστιβάλ

Το 10ο Amari Green Festival ξεκινά στο Αμάρι Ρεθύμνου,...

Σημαντική ανακάλυψη: Συστατικό του ελαιολάδου ανοίγει το δρόμο για θεραπεία σοβαρών ασθενειών

Εξαιρετικά σοβαρά τα ευρήματα έρευνας Ελλήνων και Τούρκων επιστημόνων. Μια...

Γιατί είναι περισσότερα τα διαζύγια το καλοκαίρι;

Πώς θα προστατεύσετε τη σχέση σας. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει,...