Χανιά:Συνάντηση Διγαλάκη και Χιωτάκη με Πέτσα για έργα υποδομών του Δήμου Σφακίων

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχαν την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στην Αθήνα, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης με τον δήμαρχο Σφακίων Μανούσο Χιωτάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και είχε ως κύριο αντικείμενο σημαντικά έργα, τα οποία έχει υποβάλλει προς χρηματοδότηση ο Δήμος.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός και η πρόοδος συμβασιοποίησης έργων ύδρευσης του Δήμου Σφακίων που έχουν μεταφερθεί από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Τα έργα αυτά αφορούν τη βελτίωση υποδομών ύδρευσης 1) Ασφένδου και Αράδαινας, 2) Ασκύφου και 3) Φραγκοκάστελλου με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 2,2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προτάσεις έργων οδοποιίας που έχουν κατατεθεί από το Δήμο Σφακίων προς ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης“.

Ο κ. Διγαλάκης τόνισε την ιδιαιτερότητα του Δήμου Σφακίων, η οποία καθιστά καθοριστική την υλοποίηση των σχεδιαζόμενων έργων.

Ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει συνεχής συνεργασία των υπηρεσιών του Υπουργείου με τον Δήμο Σφακίων προκειμένου τα σχεδιαζόμενα έργα να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομοφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 396...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...

Ομοφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 396...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γραφείο Προϋπολογισμού: «Ενεργειακό τσουνάμι» με επίμονη ακρίβεια

Πρόβλεψη για πληθωρισμό τουλάχιστον 3,2%, με κίνδυνο να κινηθεί...

Στο Ρέθυμνο για δύο ημέρες ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Διπλή ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη

Διήμερη παρουσία στο Ρέθυμνο αναμένεται να έχει ο Πρόεδρος...

Εκατοντάδες εκταφές θυμάτων του Covid – Έξι χρόνια μετά, οι σοροί δεν έχουν αποσυντεθεί

Η χρήση νάιλον καλυμμάτων στις σορούς και στα φέρετρα...