Χανιά:Συνάντηση Διγαλάκη με τον Υπ. Τουρισμού

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης, με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Όπως προέκυψε από την ενδιαφέρουσα συζήτηση, οι εκτιμήσεις για την τουριστική κίνηση τη φετινή περίοδο είναι θετικές και τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό φέρνουν την Ελλάδα σε πρώτο πλάνο στις προτιμήσεις των τουριστών.
Τόσο ο κ. Θεοχάρης όσο και ο κ. Διγαλάκης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού, υπογραμμίζοντας ότι εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες είναι οι κατάλληλες, το 2021 θα αποτελέσει την αφετηρία για την ανάκαμψη του τουρισμού.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Διγαλάκης έθεσε στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν ειδικότερα τα Χανιά, όπως το ραντάρ προσέγγισης και η χωρητικότητα (slots) του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης, ενώ εξέφρασε την άποψη για στήριξη και κινητροδότηση των θέσεων των αεροπορικών εταιρειών με σκοπό την ενίσχυση των αφίξεων ώστε να επιτευχθεί ο διαχρονικός στόχος της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Διγαλάκης, τόσο η ευρύτερη περιοχή των Χανίων καθώς και όλη η Ελλάδα έχουν τις δυνατότητες να υποδέχονται τουρίστες όλο τον χρόνο και αυτό πρέπει να είναι το στοίχημα ώστε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αλλά κυρίως να εμπεδωθεί η αντίληψη ότι η Ελλάδα είναι ένας διαρκής προορισμός.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Eurovision: Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού από το 2027

Ο Καναδάς θα είναι πλήρες μέλρος της EBU με...

Μια δικαίωση με πολλά μηνύματα

Η απόφαση ήταν κόλαφος, εκδόθηκε στις 23 Ιουνίου από...