Χανιά:Συνάντηση Κ.Γύπαρη με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κώστας Γύπαρης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, κ. Γιάννη Καψανάκη, στα γραφεία του ΚΤΕΛ Χανίων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, εξετάστηκαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος στα οποία εμπλέκεται η Περιφέρεια Κρήτης και αναζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας των δύο φορέων.

Ο κ. Γύπαρης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, γιατί – πάρα την πολύ δύσκολη συγκυρία και τη μεγάλη μείωση της επιβατικής κίνησης και των εσόδων εξαιτίας της πανδημίας – με μεγάλη πραγματικά προσπάθεια καταφέρνουν να στηρίζουν με αμείωτους ρυθμούς το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στις δημόσιες συγκοινωνίες, στον τουρισμό, αλλά και στο εξαιρετικά σημαντικό έργο των σχολικών μετακινήσεων.

Στη συνέχεια, η συζήτηση επικεντρώθηκε στη βελτίωση των σχολικών μεταφορών στο σύνολο του νομού και στην αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάζονται σε κάποιες περιοχές, όπως σε χωριά του Δήμου Καντάνου – Σελίνου και αλλού, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Επίσης, συζητήθηκε η βελτίωση και εξεύρεση λύσεων σε επιμέρους γραμμές σύνδεσης, όπως στη γραμμή Καλαθάς-Σταυρός Ακρωτηρίου, όπου με μικρές παρεμβάσεις στα δρομολόγια, μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα περισσότεροι πολίτες.
Η συζήτηση έκλεισε με την αμοιβαία δέσμευση για τη συνέχεια της μεταξύ τους στενής συνεργασίας, αλλά και με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, στη λογική της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

3ο Φεστιβάλ Κοντομαρί : Mικρές Σκηνές σε...

Mικρές Σκηνές σε συνεργασία με το Γ.Α.Κ Ιστορικό Αρχείο...

Χανιά:Μήνυμα Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη προς τους μαθητές ...

Οι Πανελλαδικές που ξεκινάνε σήμερα είναι μια μεγάλη δοκιμασία...

3ο Φεστιβάλ Κοντομαρί : Mικρές Σκηνές σε...

Mικρές Σκηνές σε συνεργασία με το Γ.Α.Κ Ιστορικό Αρχείο...

Χανιά:Μήνυμα Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη προς τους μαθητές ...

Οι Πανελλαδικές που ξεκινάνε σήμερα είναι μια μεγάλη δοκιμασία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλαδικές 2025: Οδηγίες προς ναυτιλλομένους

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα 30 Μαΐου οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2025,...

ΒΟΑΚ: Κυρώθηκε η σύμβαση παραχώρησης – Τι περιλαμβάνει

Το Έργο περιλαμβάνει και τμήμα «προαίρεσης», το τμήμα Κίσσαμος...

Τρόφιμα: Τι ισχύει πραγματικά με τις ημερομηνίες λήξης;

Αρκετοί είναι οι μύθοι σχετικά με τις ημερομηνίες λήξης...