Χανιά:Συνάντηση Προσκόπων με τον Αντιπεριφερειάρχη

Ημερομηνία:

ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικολάου Καλογερή και των κ.κ. Γιάννη Δεληγιαννάκη, Περιφερειακού Έφορου Προσκόπων Δυτικής Κρήτης, Γιώργου Παπουτσάκη, Αρχηγού 3ου Συστήματος Προσκόπων Χανίων και Έφης Παπαδάκη, Ταμία της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 3ου Συστήματος Προσκόπων Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην προσκοπική κίνηση και ανάπτυξη στα Χανιά καθώς και στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποια συστήματα, ενώ στα πλαίσια αυτά διερευνήθηκαν κάποιες περιπτώσεις, κατάλληλες για την επίλυσή του.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δράσεις που αναπτύσσονται μέσα από τον προσκοπισμό για την καλλιέργεια της σχέσης των νέων με τη φύση, ζήτημα ιδιαίτερα επίκαιρο στις μέρες μας λόγω αφενός του σύγχρονου τρόπου ζωής που δεν ευνοεί την επαφή με τη φύση και αφετέρου για την ανάπτυξη σεβασμού προς το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους, στην κατεύθυνση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης επάνω στα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στις 31 Αυγούστου η δημοπρασία για 13...

Ο Δήμος Χανίων υπενθυμίζει ότι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου...

Η Δημοτική Αγορά Χανίων μετρά αντίστροφα

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής η...

Στις 31 Αυγούστου η δημοπρασία για 13...

Ο Δήμος Χανίων υπενθυμίζει ότι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου...

Η Δημοτική Αγορά Χανίων μετρά αντίστροφα

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...

Απόφαση-σταθμός από το ΣτΕ: Βάζει «φρένο» στη λειτουργία τριών ιδιωτικών πανεπιστημίων

Το Γ’ Τμήμα του ΣτΕ ακύρωσε τις άδειες λειτουργίας...

Άτομα με αναπηρία: Ποιοι δικαιούνται «προσωπικό βοηθό»

Μεταξύ άλλων, απαιτείται πιστοποίηση αναπηρίας ΚΕΠΑ τουλάχιστον 67% με...