Χανιά:Συνάντηση με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ και το Σωματείο ιδιοκτητών και οδηγών TAXI η Ντόρα Μπακογιάννη

Ημερομηνία:

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ στα Χανιά. «Είναι βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου η εξαιρετική δουλειά που γίνεται, καθώς καλύπτετε τις μεταφορές των κατοίκων έως και το πιο απομακρυσμένο χωριό της περιφέρειας μας, τις καθημερινές μεταφορές των μαθητών και μαθητριών, όπως σημαντική είναι και η συμβολή σας στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών στην Κρήτη εδώ και χρόνια» είπε.
«Όλοι αναγνωρίζουν το εξαιρετικό έργο που γίνεται από την Διεύθυνση του ΚΤΕΛ στα Χανιά που πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ΚΤΕΛ της Ελλάδας. Θα συνεχίσω όπως και ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να είμαι πάντα δίπλα σας και να μάχομαι με όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με μέλη του σωματείου ιδιοκτητών και οδηγών TAXI. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε με τους αυτοκινητιστές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ήταν αυτονόητη για μένα η στήριξη του κλάδου σας, ώστε οι ΚΑΔ των ΤΑΧΙ και ραδιοταξί να ενταχθούν στην επιστρεπτέα προκαταβολή την περίοδο της κρίσης του κορονοιού, όπως και το να δοθεί η δυνατότητα για μετατροπή των υφιστάμενων αδειών ταξί σε πολυθέσια με την χρήση ταξιμέτρου. Η καλή και γόνιμη συνεργασία με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες των ταξί στα Χανιά θα συνεχιστεί και να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας μία πραγματική φίλη» είπε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, με...

Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ.κ. Συμεών υποδέχθηκε...

Στα Χανιά η 1η Γενική Συνέλευση του...

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ...

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, με...

Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ.κ. Συμεών υποδέχθηκε...

Στα Χανιά η 1η Γενική Συνέλευση του...

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κύπρος γίνεται η έκτη χώρα της ΕΕ που εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE

«Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Άλλη μια χώρα βρίσκεται...

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου πέθανε σε...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου,...

Εθνική Ελλάδας: Με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου

Οι Έλληνες διεθνείς θα τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου...