Χανιά:Τα κάλαντα άκουσε ο Αντιπεριφερειάρχης από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά και τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου

Ημερομηνία:

Προκειμένου να ευχηθούν και να τραγουδήσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, οι μαθήτριες και οι καθηγήτριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, συνοδευόμενες από τον Διευθυντή τους, κ. Ιωάννη Δαράκη, επίσκεψη η οποία σήμανε και την έναρξη των παραδοσιακών εορταστικών επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Στη συνέχεια τα κάλαντα τραγούδησαν οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες της 5ης και 6ης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους της Μουσικής κα Γεωργία Χαλεβελάκη, και την Εκπαιδευτικό κα Ειρήνη Παπαδαντωνάκη.

Οι επισκέψεις έληξαν με κεράσματα και ευχαριστίες προς τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος τους εξέφρασε τη χαρά του που έφεραν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στα γραφεία της Περιφερειακή Ενότητας Χανίων, ενώ τους ευχαρίστησε για τα δώρα που του προσέφεραν, και τους ευχήθηκε χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με υγεία, αγάπη, καλή πρόοδο και αλληλεγγύη παντού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία...

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έρχονται να το περάσουν...

Χανιά:Σύλληψη τεσσάρων ατόμων από τα οποία τα...

Συνελήφθησαν -4- άτομα από τα οποία τα ...

Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία...

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έρχονται να το περάσουν...

Χανιά:Σύλληψη τεσσάρων ατόμων από τα οποία τα...

Συνελήφθησαν -4- άτομα από τα οποία τα ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρωτομαγιά… σαν Χριστούγεννα: Η πιο κρύα των τελευταίων 70 ετών

Μια άκρως… χειμωνιάτικη Πρωτομαγιά βιώνουν φέτος πολλές περιοχές της...

Εορτολόγιο 2 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Η θαυματουργός αγία της Εκκλησίας

Σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο, έχουν γιορτή οι: Αθανάσιος, Θανάσης,...

Αποτελέσματα έρευνας τουρισμού για την Κρήτη

Φιλοξενία, ασφάλεια, γαστρονομία καταγράφουν υψηλές επιδόσεις - Οδικό δίκτυο,...

Λαδανιά: Το θαυματουργό, άγριο φυτό της Κρήτης

Η κρητική λαδανιά ή λάβδανο ή λάδανο ή κίστος...