Χανιά:Τα κάλαντα άκουσε ο Αντιπεριφερειάρχης από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά και τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου

Ημερομηνία:

Προκειμένου να ευχηθούν και να τραγουδήσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, οι μαθήτριες και οι καθηγήτριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, συνοδευόμενες από τον Διευθυντή τους, κ. Ιωάννη Δαράκη, επίσκεψη η οποία σήμανε και την έναρξη των παραδοσιακών εορταστικών επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Στη συνέχεια τα κάλαντα τραγούδησαν οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες της 5ης και 6ης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους της Μουσικής κα Γεωργία Χαλεβελάκη, και την Εκπαιδευτικό κα Ειρήνη Παπαδαντωνάκη.

Οι επισκέψεις έληξαν με κεράσματα και ευχαριστίες προς τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος τους εξέφρασε τη χαρά του που έφεραν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στα γραφεία της Περιφερειακή Ενότητας Χανίων, ενώ τους ευχαρίστησε για τα δώρα που του προσέφεραν, και τους ευχήθηκε χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με υγεία, αγάπη, καλή πρόοδο και αλληλεγγύη παντού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Αλκυόνη Παπαδάκη στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων,...

Σε έναν χώρο που φιλοξενεί τόσες διαφορετικές διαδρομές ζωής,...

1ου Συμπόσιο Γλυπτικής Δήμου Χανίων : Στρογγυλό...

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026 | 19:30–21:30 ΚΑΜ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής...

Η Αλκυόνη Παπαδάκη στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων,...

Σε έναν χώρο που φιλοξενεί τόσες διαφορετικές διαδρομές ζωής,...

1ου Συμπόσιο Γλυπτικής Δήμου Χανίων : Στρογγυλό...

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026 | 19:30–21:30 ΚΑΜ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρευνα-καμπανάκι: Η ζάχαρη μαζί με αντιβιοτικά μπορεί να ανοίξει τον δρόμο σε επικίνδυνες λοιμώξεις

Η κατανάλωση ζάχαρης κατά τη διάρκεια θεραπείας με αντιβιοτικά...

Η συνάντηση του Νίκου Καζαντζάκη με τον Κωνσταντίνο Καβάφη

Όπως αυτή φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Πρωία, στις 15 Απριλίου...