Χανιά:Τεχνική σύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι των Σφακίων υπό την παρουσία του νέου Δημάρχου, κ. Ιωάννη Ζερβού

Τεχνική σύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι των Σφακίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/12/2023 στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, στην έδρα του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά Χανίων.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο νέος Δήμαρχος Σφακίων, κ. Ιωάννης Ζερβός και ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Γιώργος Αγαπάκης, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις στην «Κατασκευή των έργων προστασίας βραχοπτώσεων στο λιμένα Χώρας Σφακίων».

Στη διάρκεια της, αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του σύνθετου αυτού έργου, για το οποίο ο βασικός όγκος των εργασιών, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, την άνοιξη του 2024.

«Είχαμε μια τεχνική συνάντηση, με το νέο Δήμαρχο Σφακίων, κ. Ιωάννη Ζερβό και τους υπηρεσιακούς του «Οργανισμού» για τα έργα στην περιοχή του Λιμένα Σφακίων. Τέθηκαν οι προτεραιότητες κι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου σε συνεργασία με το σύνολο των εμπλεκομένων υπηρεσιών και αρχών, το πολύ σημαντικό αυτό έργο, να προχωρήσει απρόσκοπτα, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Ενημερώθηκα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και τους υπηρεσιακούς του «Οργανισμού», για το πολύ σημαντικό έργο που θα εκτελεστεί στο λιμάνι των Σφακίων. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και με τον Ο.Α.Κ. θα έχουμε μια στενή συνεργασία, για την ολοκλήρωση του», υπογράμμισε από την πλευρά του, ο κ. Ιωαννης Ζερβός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.