Χανιά: Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης που υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα της προπόνησης

Ημερομηνία:

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας σήμερα το πρωί στην γενέτειρα της τη Κρήτη.

«Ήταν ένα γλυκό κορίτσι, ένα πλάσμα το οποίο τι να πω; Έχουμε γίνει… Έχουμε μείνει, έχουμε βυθιστεί όλοι στο πένθος», ανέφερε συγγενής της 22χρονης.

Η νεαρή κοπέλα έπαθε ανακοπή καρδιάς, την ώρα που προπονούνταν σε στάδιο της Κομοτηνής, αφήνοντας την οικογένεια της με μία ανείπωτη θλίψη για το αναπάντεχο κακό και ένα τεράστιο γιατί, αφού τα αίτια θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

«Αυτό μας τρώει και εμάς, που να ξέρουμε και εμείς; Μπορούμε να ξέρουμε; Ανακοπή καρδίας είπαν, τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Είναι μια άσχημη κατάσταση, τι να σας πω;», δήλωσε η θεία της κοπέλας.

Η 22χρονη που σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία Κομοτηνής, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και δεν ήταν εμβολιασμένη, όπως αποκάλυψε συγγενής στο Live News.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά».

Πέπλο μυστήριου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της, ενώ φως στο ότι προκάλεσε σε έναν τόσο νέο άνθρωπο ανακοπή καρδιάς, αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Στον πατέρα της

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν.

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση», δήλωσε συγγενής της 22χρονης.

Οι συμφοιτητές μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η Γεωργία, άφησε την τελευταία της πνοή στο στίβο, άφησαν λίγα λουλούδια στο τερέν που είχε αφιερώσει τη ζωή της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συμπόσιο “Μίκης Θεοδωράκης: Παρόν + Μέλλον”: Τα...

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας...

Χανιά:Συναυλία Αφιερωμένη στην Αλληλεγγύη και την Προσφορά

«τα τρία αγαθά της γης, σίτος, οίνος, έλαιον» Συναυλία Αφιερωμένη...

Συμπόσιο “Μίκης Θεοδωράκης: Παρόν + Μέλλον”: Τα...

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας...

Χανιά:Συναυλία Αφιερωμένη στην Αλληλεγγύη και την Προσφορά

«τα τρία αγαθά της γης, σίτος, οίνος, έλαιον» Συναυλία Αφιερωμένη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι απευθείας πτήσεις από Ινδία, Κίνα, Αμερική θα αλλάξουν τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης

Το αεροδρόμιο αναμένεται να εξυπηρετεί 9,5-10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως...

Νέα προσαγωγή για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις...

Το 2025 οδεύει να γίνει το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ

Το παρατηρητήριο Copernicus αναφέρει ότι ο Νοέμβριος του 2025...

Η Παπούρα στο top 10 των ανακαλύψεων του 2025

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Archaeology. Στο εξωτερικό… πάμε καλά....