Χανιά:Το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 12» την Κυριακή 3/10 στους Αγίους Αποστόλους – Κάλεσμα συμμετοχής από τους διοργανωτές

Ημερομηνία:

Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν σήμερα, Παρασκευή 1/10/2021, οι διοργανωτές της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων, που πάσχουν από καρκίνο. Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου “Ορίζοντας”, Σπύρο Αδοντάκη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Στέλιο Μιχαηλάκη και το μέλος της αθλητικής παρέας του Συλλόγου “Ορίζοντας”, Αντώνη Βεστάκη, η Κυριακή (3 Οκτωβρίου) στους Αγίους Αποστόλους θα είναι μία ημέρα γεμάτη με πολλές αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές δράσεις, όλες σε πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Στη σημασία της διοργάνωσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ορίζοντας», Σπύρος Αδοντάκης, καλώντας όλους τους Χανιώτες να συμμετέχουν στις δράσεις για το «12ο υπερκοπέλι» καθώς και για τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες». «Συμμετέχουμε – προσφέρουμε – γυμναζόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αδοντάκης, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους εμπλεκόμενους για την εθελοντική προσφορά τους.

«Καλούμε όλους τους Χανιώτες να παρευρεθούν στους Αγίους Αποστόλους, να περπατήσουν, να αθληθούν και συνάμα να προσφέρουν. Συγχαρητήρια στα δεκαεπτά σωματεία, που συμμετέχουν, στους συνδιοργανωτές και στον βασικό διοργανωτή τον «Ορίζοντα». Ο Δήμος Χανίων κοντά σε όλα τα αθλητικά σωματεία και όχι μόνο στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση», τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι έπειτα από τη διακοπή ενός έτους, εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών, ο Δήμος Χανίων βρίσκεται πάλι κοντά στον «Ορίζοντα» για την υλοποίηση των δράσεων, «που στηρίζονται στον εθελοντισμό σε μία εποχή, που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Πολλές οι περιπτώσεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, όπου οι εθελοντές χρειάζονται, που είναι μπροστά, προκειμένου να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει και που τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον «Ορίζοντα» για τις προσπάθειες, που καταβάλλει, για την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και των εθελοντικών φορέων, έτσι ώστε ενεργώντας ως μία δύναμη να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας», επεσήμανε η κα. Ζερβουδάκη.

Το μέλος της αθλητικής παρέας του Συλλόγου “Ορίζοντας”, Αντώνης Βεστάκης, παρουσίασε το πρόγραμμα της διοργάνωσης, το οποίο επισυνάπτεται και είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.chania.gr/katoikoi/municipality-press-releases/yperkopeli1102021.html

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα...

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα...

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο του, τον πέτυχε μία στο πόδι

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη: Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν προκαλεί εφιαλτική οικολογική κρίση

Ο πόλεμος είχε ήδη σκοτεινιάσει τον ουρανό της Τεχεράνης...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...