Χανιά:Ξεκινά η διανομή ειδών σε δικαιούχους Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ημερομηνία:

Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη, από τις αποθήκες του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα
Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD» θα πραγματοποιηθεί η 18η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής (ζυμαρικά, γάλα, φακές, φασόλια, παξιμάδια, γραβιέρα, σαμπουάν, χλωρίνη, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, υγρό πιάτων).
Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.
Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί για 3 ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου Χανίων στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, 08:30- 13:30, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, 09:30-13:30 και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, 08:30-13:30.
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες (ημερομηνία, ώρα), που θα τους αποσταλούν με sms, καθώς επίσης και να προσκομίσουν οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.
Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σε Ναύσταθμο, ΕΜΟΔΕ και Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού...

Στον Ναύσταθμο Κρήτης βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος...

Χανιώτης θα ανέβει στα Ιμαλάια για καλό...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης θα επιχειρήσει τη διάσχιση του Νεπάλ...

Χανιά:Σε Ναύσταθμο, ΕΜΟΔΕ και Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού...

Στον Ναύσταθμο Κρήτης βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος...

Χανιώτης θα ανέβει στα Ιμαλάια για καλό...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης θα επιχειρήσει τη διάσχιση του Νεπάλ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related