Χανιά : Υποδοχή εκπαιδευτικών & μαθητών προγράμματος ERASMUS: Στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Εκπαιδευτικούς πέντε χωρών, που συμμετέχουν στη δράση ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε σήμερα, Δευτέρα 7/10/2019, το πρωί, στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη. Ειδικότερα, την αποστολή αποτελούσαν εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Τουρκία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Πολωνία και τη Λιθουανία, που συνεργάζονται με το Μουσικό Σχολείο Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ι am here too”.

Η κα. Ζερβουδάκη καλωσόρισε τα μέλη της αποστολής στην πόλη μας και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, επισημαίνοντας ότι το εν λόγω πρόγραμμα προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη, ενισχύοντας την ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης. Παράλληλα, η κα. Ζερβουδάκη παρουσίασε το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεκπαίδευση των παιδιών με ειδικές ανάγκες ενώ απάντησε και στις απορίες των μελών της αποστολής.

Η Αντιδήμαρχος Χανίων συνεχάρη τέλος τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Χανίων, που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που, μέσω της μουσικής και των συνεργασιών, καλλιεργούν την ευρωπαϊκή ταυτότητα των παιδιών, κάνοντάς τους ενεργούς πολίτες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Λεβεντάκη: Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος...

Τι λένε η σύζυγος του δράστη και στενός του...

Χανιά:Onar All Day Fest με Σάκη Ρουβά...

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής pop σκηνής,...

Δολοφονία Λεβεντάκη: Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος...

Τι λένε η σύζυγος του δράστη και στενός του...

Χανιά:Onar All Day Fest με Σάκη Ρουβά...

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής pop σκηνής,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...