Χανιά:Υπογραφή της σύμβασης ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Νέας Χώρας.

Ημερομηνία:

Η Σέβη Βολουδάκη, υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, παρέστη σήμερα στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση, Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, για την υπογραφή της σύμβασης ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Ν.Χώρας μεταξύ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και της αναδόχου εταιρίας «ΤΟΞΟ ΑΕΤΕ», που σηματοδοτεί το τελευταίο βήμα πριν την έναρξη των εργασιών που θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 18 μήνες.

Η υφυπουργός εξέφρασε την μεγάλη της ικανοποίηση για τη δρομολόγηση του έργου ανακατασκευής, ευχαριστώντας θερμά τον κ. Βρούτση για τη σταθερή του στήριξη και την άριστη συνεργασία, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν για να φτάσουμε την σημερινή, πολύ ευχάριστη και σημαντική συνθήκη.

Η κυρία Βολουδάκη συνέχισε, λέγοντας ότι η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων αποτελεί πάγιο αίτημα των Χανιωτών και έρχεται να καλύψει ουσιαστικές ανάγκες στον τομέα του αθλητισμού, του πρωταθλητισμού και της άθλησης, δίνοντας νέα πνοή στην κολυμβητική παράδοση της πόλης, ενώ τόνισε ότι το έργο θα αναβαθμίσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο για αθλητές, σωματεία, μαθητές και όλους τους πολίτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Επίσκεψη του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με...

Στο πλαίσιο ένταξης της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ...

Χανιά:Εορτασμός της 85ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της...

𝚬𝚶𝚸𝚻𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟖𝟓𝛈ς 𝚬𝚷𝚬𝚻𝚬𝚰𝚶𝚼 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚶𝚱𝚨𝚼𝚻𝛀𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 Με ιδιαίτερη...

Χανιά:Επίσκεψη του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με...

Στο πλαίσιο ένταξης της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ...

Χανιά:Εορτασμός της 85ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της...

𝚬𝚶𝚸𝚻𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟖𝟓𝛈ς 𝚬𝚷𝚬𝚻𝚬𝚰𝚶𝚼 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚶𝚱𝚨𝚼𝚻𝛀𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 Με ιδιαίτερη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά ιατρεία από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά στελέχη- Η αγορά τα έχει ανάγκη

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο...

Στο παλιό ΚΤΕΟ Ηρακλείου θα πάνε τους μετανάστες

Έκανε αυτοψία κλιμάκιο του υπουργείου Μετανάστευσης-πιέζει η κατάσταση, δοκιμάζονται...