Χανιά:Διαδραστικό Παιχνίδι Μυστηρίου στον Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό Αγυιάς

Ημερομηνία:

Spooky November
Mystery Game

Ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα

Διαδραστικό Παιχνίδι Μυστηρίου στον Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό Αγυιάς

Ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο ένταση διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου πρόκειται να λάβει χώρα στον επιβλητικό χώρο του Μ.ΥΗ.Σ, προσκαλώντας τους λάτρεις των γρίφων και της περιπέτειας να αναλάβουν το ρόλο του ντετέκτιβ και να εξιχνιάσουν ένα σκοτεινό έγκλημα.

Ο ιστορικός και βιομηχανικός χώρος του εργοστασίου, με τις παλιές τουρμπίνες, τους σκιερούς διαδρόμους και τον ήχο του τρεχούμενου νερού, μετατρέπεται στο ιδανικό σκηνικό για μια εμπειρία που υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η βιωματική φύση του παιχνιδιού στον ιστορικό χώρο του εργοστασίου ενισχύει την ομαδικότητα, την επικοινωνία και τη συνεργασία, ενώ παράλληλα απαιτεί αναλυτική σκέψη και συνδυαστική λογική για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπόθεση
Πριν από δεκαετίες, ο επιστάτης του εργοστασίου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του βάρδιας. Αν και τα στοιχεία στον χώρο των γεννητριών μαρτυρούσαν δολοφονία, το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο ως ανεξιχνίαστη, αφήνοντας πίσω της μόνο φήμες και αναπάντητα ερωτήματα. Σήμερα, νέα, κρυμμένα ντοκουμέντα έρχονται στο φως. Οι συμμετέχοντες καλούνται να σχηματίσουν ομάδες, να εξερευνήσουν τους αθέατους χώρους του εργοστασίου, να συλλέξουν στοιχεία, να αποκρυπτογραφήσουν κωδικούς για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Σχεδιασμός/ Υλοποίηση: Τόνια Κοντορινάκη, Μαριλένα Γεωργαντά

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: Έναρξη 31 Οκτωβρίου
Ώρα διεξαγωγής: Κατόπιν συνεννόησης
Τοποθεσία: Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός Αγυιάς
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ηλικιακό όριο: 12+
Κόστος ατομικής συμμετοχής: παιδιά 10 € / ενήλικες 12 €
Εκδήλωση ενδιαφέροντος: μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας https://forms.gle/Cy7adFY4VUscWKix8 ή καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944126792
Website: www.myhs.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση την Τρίτη 27/10 της Ανοιχτής επιτροπής...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ...

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων υποδέχθηκε...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, είχε σήμερα...

Συνάντηση την Τρίτη 27/10 της Ανοιχτής επιτροπής...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ...

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων υποδέχθηκε...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, είχε σήμερα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα 5 «μυστικά» του αυτοσεβασμού

Ο αυτοσεβασμός σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πως και οι δικές...

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά με πτώση ΙΧ στη θάλασσα – Ένας άνδρας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι

Όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στο...