“Χανιώτικο Καρναβάλι 2019”: Ξεκινά η μεγάλη γιορτή

“Χανιώτικο Καρναβάλι 2019”: Ξεκινά η μεγάλη γιορτή . Κάλεσμα για συμμετοχή στο “Χανιώτικο Καρναβάλι 2019”, που έχει καθιερωθεί πλέον ως το πιο κεφάτο …..

Κάλεσμα για συμμετοχή στο “Χανιώτικο Καρναβάλι 2019”, που έχει καθιερωθεί πλέον ως το πιο κεφάτο γεγονός για τον Δήμο μας, απηύθυναν σήμερα, Τρίτη 29/1/2019, κατά  τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο Χανίων, οι διοργανωτές και οι φορείς, που στηρίζουν την εκδήλωση.

“Γιορτάζουμε όλοι μαζί το Καρναβάλι στη Σούδα, γι΄ αυτό και καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθούν με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Μαρτίου”, τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αναφέροντας ότι, πέραν του Δήμου Χανίων, το “Χανιώτικο Καρναβάλι” στηρίζουν η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και η Τοπική Κοινότητα Σούδας.

“Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος πλούσιες, ενώ το Καρναβάλι μας γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο, με άφθονο κέφι και πολλή διασκέδαση για όλες τις ηλικίες”, επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, επεσήμανε ότι το “Χανιώτικο Καρναβάλι” συνεχίζει δυναμικά και φέτος, έχοντας λάβει σημαντική στήριξη από τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. “Με τη συμμετοχή όλων μας θα πρέπει να βοηθήσουμε, ώστε το Καρναβάλι να γίνει ακόμη πιο επιτυχημένο και να αναδειχθεί πανελληνίως”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουλγαράκης.

Στο πλούσιο πρόγραμμα, που προετοιμάζει για τις Απόκριες ο Δήμος Χανίων, με επίκεντρο τα μικρά παιδιά, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κυριάκος Καζάκος. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των περιαστικών περιοχών, ενώ όποιος συνδημότης μας ή εκπρόσωπος πολιτιστικού συλλόγου το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με το Γραφείο Πολιτισμού, στο τηλ. 2821 3 41613, ώστε να μοιραστεί τις ιδέες του.

Κάλεσμα απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούδας, Δημήτρης Κλωθάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει  την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:00, στην Πλατεία Σούδας, παιδικό αποκριάτικο πάρτι, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στις 14.00, στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και μεταμφιεσμένων την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στις 14:30, και την τελετή λήξης των εκδηλώσεων την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 17.00.

“Φέτος το Καρναβάλι στην περιοχή της Σούδας διοργανώνεται για 30η φορά, ενώ τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια, που καταβάλλεται είναι πιο οργανωμένη”, ανέφερε από την πλευρά του το μέλος της καρναβαλικής Επιτροπής, Μανώλης Περράκης, καλώντας όλο τον κόσμο να συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή, “ώστε να φτιάξουμε το καρναβάλι, που όλοι ονειρευόμαστε”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Δημάρχου Χανίων:

Τα σχόλια είναι κλειστά.