Χαρδαλιάς – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο υφυπουργός

Νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωνίας – Κωνσταντοπούλειο ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ύστερα από σχεδόν δύο ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωνίας – Κωνσταντοπούλειο, πήρε εξιτήριο. Είχε μεταφερθεί εκεί εσπευσμένα ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο.

Με τις εξετάσεις του να είναι καλές, αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.
«Σήμερα 18 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:30, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέος ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ’ οίκον», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Στη φωτιά στην Κερατέα έπαθε το έμφραγμα:
Θυμίζουμε ότι ο κ. Χαρδαλιάς έπαθε το έμφραγμα στο πύρινο μέτωπο της Κερατέας. «Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του, ενώ βρισκόταν στη μεγάλη φωτιά συντονίζοντας τις ενέργειες από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η εμπειρία του, που στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.

Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο, στο οποίο ο υφυπουργός είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του. Εκεί του τοποθετήθηκαν δύο στεντ με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να αναφέρει ότι «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.