Χάρης Μαμουλάκης:Να δοθεί η δυνατότητα εκποίησης και σε δημοτικά κατεχόμενα ακίνητα – Στη Βουλή το αίτημα του Δήμου Ηρακλείου

Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών
με πρωτοβουλία του Χάρη Μαμουλάκη

Με την κατάθεση ως Αναφοράς προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, φέρνουν στη Βουλή επιστολή του Δήμου Ηρακλείου που ζητάει να δοθεί η δυνατότητα εκποίησης και σε δημοτικά κατεχόμενα ακίνητα.

Στη συγκεκριμένη επιστολή – έκθεση του Δήμου Ηρακλείου, υπάρχουν παρατηρήσεις σχετικά με το υπό διαβούλευση σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για τα κατεχόμενα ακίνητα και άλλες διατάξεις για την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου». Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η «Έκθεση περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος σχετικά με τα δημοτικά ακίνητα και καταπατήσεις στην Κοινότητα Νέας Αλικαρνασσού Δήμου Ηρακλείου» ενώ επισυνάπτονται και τα σχετικά αρχεία. Ο Δήμος Ηρακλείου ζητά να δοθεί η δυνατότητα εκποίησης όχι μόνο δημόσιων αλλά και δημοτικών κατεχόμενων εκτάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες περιπτώσεις της συγκεκριμένης περιοχής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.