Χάρης Μαμουλάκης:ΝΔ, όπως παλιά. Γκρεμίζουν εργασιακά κεκτημένα, διαλύουν τα όνειρα της νέας γενιάς!

Αντεργατικό νομοσχέδιο: ΝΔ, όπως παλιά. Γκρεμίζουν εργασιακά κεκτημένα, διαλύουν τα όνειρα της νέας γενιάς!

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή τη συζήτηση του αντεργατικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης της ΝΔ στη Βουλή, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει την υλοποίηση του καταστροφικού σχεδίου της. Δημιουργεί μια χώρα με φθηνή εργασία χωρίς κανόνες, διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς, χωρίς κοινωνικά δικαιώματα. Καταργεί όσα οι εργαζόμενοι έχουν κερδίσει με τους αγώνες τους εδώ και πολλές δεκαετίες και γυρίζει τη χώρα σε μαύρες εποχές.

Αδιαφορώντας για το μέλλον της νέας γενιάς, αγνοώντας τις αντιδράσεις των κοινωνικών εταίρων, εν μέσω πανδημίας και της νέας οικονομικής κρίσης, λειτουργεί τιμωρητικά απέναντι στους εργαζόμενους. Αυτή ήταν, αυτή παραμένει η ΝΔ. Την απάντηση, θα την πάρει από τους πολίτες. Αυτές οι βαθιά αντιλαϊκές ρυθμίσεις, όπως δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, θα καταργηθούν μόλις δοθεί η δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση.».

Τα σχόλια είναι κλειστά.