Χάρης Μαμουλάκης:Σε εκρηκτικά επίπεδα η ακρίβεια – Φιάσκο το καλάθι του νοικοκυριού

Ημερομηνία:

Δήλωση (on camera) του αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

«Σε είδη πολυτελείας έχουν μετατραπεί τα προϊόντα πρώτης ανάγκης με τους πειραματισμούς της κυβέρνησης. Αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων από 70% έως και 146% καταγράφονται σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – ΓΣΕΕ. Η ασυδοσία και η παντελής έλλειψη ελέγχων, οδήγησαν το 2022 στην αύξηση της τιμής, με ταυτόχρονη μείωση της ποσότητας της συσκευασίας, σε 238 τρόφιμα.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Συνεχίζει μια πολιτική που ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα, αδιαφορώντας για τους δοκιμαζόμενους πολίτες. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν βγάζουν το μήνα, ενώ δέκα φίλοι της κυβέρνησης βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία.
Μόνη διέξοδος, η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση. H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές και μία νέα οικονομική πολιτική που θα βασίζεται σε: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων, δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, δίκαιη ρύθμιση χρεών.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΣΟΚ: Ομόφωνα αποφασιστηκαν οι πολιτικές και προγραμματικές...

Η πολιτική απόφαση προβλέπει ρητά ότι δεν θα υπάρξει...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

ΠΑΣΟΚ: Ομόφωνα αποφασιστηκαν οι πολιτικές και προγραμματικές...

Η πολιτική απόφαση προβλέπει ρητά ότι δεν θα υπάρξει...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε το voucher των 200 – 600 ευρώ

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της εσωτερικής τουριστικής κίνησης...

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της νέας «επιταγής» στήριξης

Σε φάση επεξεργασίας βρίσκεται νέο πακέτο οικονομικής στήριξης, στο...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός...