Χαρίτσης: Θα υπάρξει πλειοψηφία στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Χαρίτσης: Θα υπάρξει πλειοψηφία στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και θα προχωρήσουμε…

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και θα προχωρήσουμε στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, καθώς επιλύει με εθνικά επωφελή τρόπο, ένα θέμα που εκκρεμούσε επί τριάντα χρόνια», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9fm».

«Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή», είπε ο κ Χαρίτσης, καθώς όπως τόνισε, η πλειοψηφία της Βουλής αντιλαμβάνεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών αναβαθμίζει την γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και ιδίως της βόρειας Ελλάδας, στην περιοχή των Βαλκανίων.

Ερωτηθείς για την στάση του κ. Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Χαρίτσης είπε, ότι «πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα λάβουμε».

Αναφορικά με τη υπόθεση Novartis, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε, ότι είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό κράτος και πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Σημείωσε δε ότι για μια υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όλοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί και προσεκτικοί στις δηλώσεις μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.