Χανιά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού Γερμανίδας τουρίστριας στον Μπάλο

Ημερομηνία:

Επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχή κοντά στον Μπάλο Κισάμου στα Χανιά μετά την ειδοποίηση που έλαβε από Γερμανίδα 37 ετών η οποία έχασε τον προσανατολισμό της το απόγευμα κατά τη διάρκεια πεζοπορία που πραγματοποιούσε μόνη της.

Η τουρίστρια επέλεξε σύμφωνα με την πυροσβεστική να διανύσει την απόσταση Φαλάσαρνα – Μπάλος το απόγευμα, μέσα από μία δύσβατη περιοχή με αποτέλεσμα να χάσει το προσανατολισμό της και τη δυνατότητα να συνεχίσει τη διαδρομή.

Άμεσα πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κισάμου με άνδρες της ΕΜΑΚ και την ομάδα Ίκαρος που την εντόπισε με ντρόουν, κατάφεραν και έφτασαν σε κοντινή απόσταση από τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση είναι καλά στην υγεία της, δεν έχει τραυματιστεί και συνεχίζεται η προσπάθεια απεγκλωβισμού της, αλλά λόγω του δύσβατου η επιχείρηση εξελίσσεται με δυσκολία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα...

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα...

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Εσπερίδα της Περιφέρειας Κρήτης για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034

Τις στρατηγικές και τις προτεραιότητες για το μέλλον του...

Ρέθυμνο:Ξεκινάει η προπώληση για την «Φαύστα» του Θεατρικού Περίπλου!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο Θεατρικός Περίπλους για την...