Χατζηνάσιος – Κορκολής στο Ηρώδειο

Ημερομηνία:

Χατζηνάσιος – Κορκολής: Στις 17/9 στο Ηρώδειο

Η αναβληθείσα -λόγω της κακοκαιρίας- συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Η συνύπαρξή τους με τίτλο «Πάλι Μαζί», προμηνύει μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια….

Πριν 35 χρόνια ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τον τότε ανερχόμενο Στέφανο Κορκολή, άλλαξαν τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό, κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο. 35 Χρόνια μετά, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε πάλι μαζί.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα ερμηνεύσει τις σουίτες του για πιάνο και ορχήστρα βασισμένες σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα. Ο Στέφανος Κορκολής θα ερμηνεύσει ορχηστρικά του έργα όπως επίσης και το κονσέρτο του για πιάνο, μπουζούκι και ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Γιώργο Δημητρίου.

Φυσικά θα ακουστούν οι αξεπέραστες επιτυχίες των συνθετών: «Ζω», «Θα σ´αγαπώ», «Ανθρωπάκος», «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Μια θέση στον ήλιο», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Δεν είναι που φεύγεις», «Καμία φορά», «Δεν φταίμε εμείς», «Ο ταξιδιώτης του ονείρου», «Και σ´αγαπώ», «Ο Άγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σκόνη και θρύψαλα», «Θες», «Σε έχω ερωτευτεί», «Στους πέντε ανέμους», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι»

Στα δύο πιάνα τους και με τη συμμετοχή της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη ,και με ερμηνευτές τους καταξιωμένους τραγουδιστές: Σοφία Μανουσάκη, Θοδωρή Βουτσικάκη και Άντα Αθανασοπούλου, θα μας χαρίσουν ένα βράδυ γεμάτο συγκινήσεις.

Προπώληση: ticketservices.gr

Μουσικοί:

Γιώργος Δημητρίου / μπουζούκι

Νίκος Γαγγαδής / κιθάρα

Βίκτωρ Κουλουμπής / μπάσο

Ρολη Γιαμμοπούλου / ντραμς

Βασίλης Δεφίγγος / σαξόφωνο

Ηχολήπτες

Ανδρέας Γεωργαλής

Αντώνης Μωραΐτης

Παραγωγή: Πολιτιστικός Οργανισμός ΛΥΚΟΦΩΣ – Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η έκθεση ζωγραφικής «Χρώματα της Φαντασίας» της...

Στους είκοσι οκτώ πίνακες περιλαμβάνονται προσωπογραφίες οι οποίες εκφράζουν...

Μία πρωτότυπη ιδέα με τη μοναδική φωνή...

Η παρουσίαση θα γίνει απόψε. Κάτι μοναδικό και συγκινητικό θα...

Η έκθεση ζωγραφικής «Χρώματα της Φαντασίας» της...

Στους είκοσι οκτώ πίνακες περιλαμβάνονται προσωπογραφίες οι οποίες εκφράζουν...

Μία πρωτότυπη ιδέα με τη μοναδική φωνή...

Η παρουσίαση θα γίνει απόψε. Κάτι μοναδικό και συγκινητικό θα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ζώντας με 743 ευρώ το μήνα

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την αύξηση του κατώτατου μισθού....

Στους Ιερούς Ναούς σήμερα ψάλονται οι Τέταρτοι Χαιρετισμοί

H κατανυκτική πορεία προς το Πάσχα 2025 συνεχίζεται με...

Ρέθυμνο : Κατανυκτικός Εσπερινός Κυριακής Δ΄ Νηστειών (Ιωάννου της Κλίμακος)

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Δ΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ (ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ) Το απόγευμα της Κυριακής...